vrijdag 21 januari 2011

Rot vrijdag

De dag begon vanochtend echt niet leuk. Ik ging vol goede moet uit mijn bed en stapte rustig naar de rommelkamer. na 2 weken onwijs me best doen met Nutridrink, medicijnen en alles tot me nemen, kreeg ik de knijper op mijn neus. De weegschaal gaf een halve kilo minder aan dan 2 weken geleden. Wat een ^$%#@% zooi !!! Een vrouw zal er ontzettend blij mee zijn maar al ben je zoals ik kan je wel door de grond zakken. Ik weet dus even niet wat ik er aan moet doen om weer boven de 50 te komen !?
Ik ben daarna naar beneden gegaan, de krant gelezen en vreselijk zitten balen. Mijn dag was niet meer goed te maken. Na een tukkie op de bank ben ik toch wel weer wat opgeknapt maar ik heb vandaag echt helemaal niks gedaan. Alleen Jan (neefje) even naar de WT gebracht met 2 vrienden. Er was een feestje FRISS. Nu achter de laptop naar TVOH luisteren. Dennie en Annet zitten op de bank en we hebben Chips-avond. Op tijd naar bed en morgen weer fit op. Dennie hoeft niet te voetballen dus uitslapen !!!

donderdag 20 januari 2011

Rommel donderdag

Vandaag de hele ochtend bezig geweest met Ziggo. We hebben interactieve televisie aangevraagd omdat ik dan rustig op de bank kan zitten en tv kijken. Maar dat ging nog niet zo gemakkelijk als ik dacht. Maandag aangevraagd en het zou binnen 24 uur verwerkt zijn. Nou echt niet! Ik heb vandaag wel 5 keer aan de telefoon gehangen met iemand van Ziggo. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik een verdeler tussen mijn uitgang en ontvanger moest plaatsen. Die had ik wel in huis aar dacht dat hij hetzelfde was als mijn verdeeldoos die er al aan zat. Dus ik die verdeler er tussen gezet maar nog deed hij het niet. Bij de 5de persoon werd ik goed geholpen en hij loodste me zo door een installatie-menu. Daarna deed hij het. Wel met vallen en opstaan maar hij doet het.
Vanmiddag ook Ron Zut nog even geholpen met het installeren van zijn laptop. Mooi aan tafel gezeten en alles in orde gemaakt voor hem. Vanavond kwam hij hem weer ophalen en was erg blij.
Morgen gaan we proberen om boodschappen te doen. Het zal wel lukken alleen niet zo snel, maar ja we hebben geen haast want ik heb anders niet veel te doen. En om het Annet alleen te laten doen vinden we niet gezellig.
Zo lekker slapen en dan morgen weer fris op. dan zijn we alweer een dag dichter bij donderdag.

woensdag 19 januari 2011

Schommelende woensdag.

Vandaag behoorlijk met de suikers gespeeld. Gelukkig waren ze elke keer te hoog en niet te laag. Ik vind het in ieder geval een minder prettig gevoel als de suikers te laag zijn. Dus ik ben de hele dag in de weer geweest met controle en bij spuiten. Ook nog even met de leverancier van de "suikerspullen" gebeld. Mijn controlestrips zijn namelijk bijna op en ik wil nu niet mis grijpen. Er moest nog even een machtiging bij Unive geregeld worden maar dat regelen zij allemaal.Door die schommelingen met de suiker word ik ook loof en vandaar ging ik vanmiddag even heerlijk in mijn bed liggen. Eerst kon ik niet in slaap komen maar toch werd ik 1,5 uur later pas wakker.

nu ben ik aan het wachten op de "klassieker" en ga er dus even lekker voor zitten. Colaatje of iets dergelijks er bij. Ja ook met die suikers drink ik lekker cola, het is niet goed maar ja! Wie mij een beetje kent zegt : precies Mies. Ik heb het rijk alleen , Dennie naar bed en Annet is naar de volleybal.

Morgen meer en hopen dat het dan wat minder schommelt in de speeltuin van mijn lichaam. het moet wel omdat ik vanaf morgen weer af ga bouwen met de Pred.

dinsdag 18 januari 2011

Traplift is in zicht !!!

Ja hoor goed nieuws.... volgende week donderdag wordt de traplift geplaatst !!! Daar zie ik wel naar uit en Dennie ook. Het is nu nameljk zo dat ik hem niet meer naar bed breng en dat vind hij op z`n tijd toch wel leuk. Dus vanaf volgende week kan dat weer. Niet dat hij het erg vind dat Annet het doet maar verandering van spijs doet eten, zegt men altijd.
Vandaag een redelijk tot goede dag. Ik ben gister niet te klaverjassen gegaan omdat ik heerlijk op de bank zat en geen zin had om er af te komen. ja alleen om naar bed te gaan. Een vreselijk lekkere nacht gehad zonder onderbrekingen. Wat kan slapen dan toch lekker zijn. Gister nog even een longfunctie testje gedaan thuis en die werd ook iets beter. Het gaat natuurlijk de ene keer beter dan de andere keer en gister blies ik een fev1 van 0,92. Ik was wel een beetje trots op mezelf! Vandaag toch nog rustig aan doen ook al gaat het lekker met me. Veel eten, drinken en aankomen. Zaterdag stap ik weer op de weegschaal en hoop dan wat aangekomen te zijn. Je weet het nooit, misschien is het niks maar ja ik weet dat ik me best doe en meer kan ik niet doen.
dikke knuffel, Mies.

maandag 17 januari 2011

Mooie maandag

Leuk weekend gehad. Ik ben weer wat opgeknapt door alle troep die ik weer tot me genomen heb. Ja want wees nu eerlijk die Prednison is niet het snoepje dat je echt wilt hebben.

Maar het werkt echt prima. Het enige nadeel is dat mijn bloedsuikers er erg van gaan schommelen. Dus van het een komt het ander en daar gaat de sneeuwbal weer aan de rol. Spuiten met insuline en lekker een paar keer mijn suiker prikken. Maar dat alles heeft me wel weer een leuk weekend opgeleverd. Zaterdag moest Dennie zaalvoetballen in Schagerbrug. Het ging heel goed met de jongens maar konden net geen puntje in de wacht slepen. San en Deb waren even op de koffie en `s avonds mocht Dennie bij Opa en Oma slapen waardoor ik heerlijk met de benen op de bank tv zat te kijken. Zondag waren Daan en Le er met Charlotte en hierna ben ik even naar de LSVV kantine geweest om toch de contacten wat te onderhouden. `s Avonds met Dennie patat gehaald en thuis lekker opgegeten. Daarna toch nog wat Cola gedronken wat mij geen goed deed voor de nacht. Ik had mezelf niet geprikt omdat ik het gevoel had dat het goed zat. Toch in de nacht kreeg ik het gevoel dat mijn suikers hoog opliepen. Maar natuurlijk niet naar beneden gaan en even controleren, nee gewoon stug eigenwijs in bed blijven en niet slapen !!!
Uiteindelijk zakten ze naar mijn idee en viel ik om ongeveer 5 uur in slaap. Dan is het heel snel 7.15 wanneer de wekker gaat. Dus vanochtend na Dennie uitgezwaaid te hebben heb ik de stoute schoenen weer aangetrokken en ben omhoog gegaan om nog even iets in te halen. Dat is gelukt, om half 11 werd ik wakker en ging er gelijk maar uit anders begint het ritme om te draaien. Vandaag voel ik me wel goed en ben heel blij met de medicijnen. vanavond heel misschien naar zwager Ed om even les te geven in het klaverjassen !? We zien het wel want het kan natuurlijk zo omslaan bij me.
Als het goed is lezen jullie morgen of ik ben geweest of niet.
Groetjes Mies.