donderdag 3 maart 2011

Huisarts-woensdag

Wat een klote dagen heb ik achter de rug. Maandag was het nog zo goed met me en dinsdag begon de ellende. Ik begon iets te hoesten en werd wat benauwder. Dinsdag avond was het helemaal raak en was dus heel benauwd en moest aan 1 stuk door hoesten. Dennie vroeg al de hele tijd of hij moets helpen. Heel lief maar je schiet er soms niet veel mee op. Heel slecht geslapen en alsmaar wakker van het hoesten. Ik heb er zelfs voor gestaan om naar de huisartsenpost te gaan. Als ik daar al aan denk moet het toch echt wel heel slecht gaan. Dan toch maar even het UMCG gebeld met de vraag wat te doen. Ga maar even naar de huisarts, die luistert dan even en misschien een foto. Als hij het niet vertrouwd kan hij altijd bellen om te overleggen. Ik kreeg een AB-kuurtje mee en de Pred moest ook weer opgehoogd worden naar dagelijks 30 mg. Geen opname gelukkig!!! Gister dus gelijk begonnen met hoge Pred en AB. het leek al weer wat beter te gaan gister avond. Ook de nacht goed doorgekomen. Ik heb nu wel weer eens een keer veel spierpijn van het hoesten. Dat is wel een tijd geleden zeg.
Nu gaat het dus al weer wat beter en ik hoop dat het deze stijgende lijn behoud. het enige nadeel is dat ik weer mijn suikers in de gaten moet houden en dus weer de spuit in de hand mag nemen. gelukkig tot nog toe tijdelijk, maar je weet nooit of het overslaat naar definitief.
Vanavond krijg ik ziekenbezoek thuis van Gert-Jan Kos (dikke kip), Hans Kos en Ron Molenaar. Dat lijkt me wel gezellig worden dus hoop ik dat ik al heel wat beter ben (en anders hebben we pech).
Snel weer wat meer.
Groetjes Mies.

dinsdag 1 maart 2011

Super Sunday !!!

Ja mensen, het was afgelopen zondag "Super Sunday" in de eredivisie. Ik kan jullie zeggen dat het niet alleen in de eredivisie zo was. Bij mij was het ook Super Sunday. Wat heb ik genoten zeg deze dag. `S morgens gingen we Dennie halen bij opa en oma, hier nog even een koppie en toen natuurlijk nog moeten haasten om op tijd thuis te komen. Want half 1 ongeveer zou ik opgehaald worden door Peet en Ger. We waren gelukkig op tijd en dus om kwart voor 1 stapten we in de auto richting het AFAS stadion. Mooi op tijd !! In de Kist kwam ik toch wel weer wat bekenden en oud-collega`s tegen, erg leuk weer. Eerst muntjes halen en dan op naar de bar om een biertje te kopen.Natuurlijk gingen we even zitten want ik had voor mijn doen al een heel eind gelopen en was toch wel bek-af. We zaten prima op de tribune en hadden net niet de regen op onze schoot. Leuke, spannende wedstrijd gezien en hierna nog even lekker zitten onder het genot van een vloeibare versnapering. Ger mocht (moest) terug rijden en heeft ons dan ook zonder kleerscheuren thuis afgezet. Echt een super leuke dag gehad!

Gister dacht ik wel helemaal af te zijn maar het viel reuze mee. maar om 7 uur `s avonds zat ik voor de TV en spontaan vielen mijn ogen dicht, gelukkig voor een half uurtje anders had ik problemen gehad in de nacht. Ik ben niet mee gegaan met de zaalvoetbal en ik ben niet te kaarten geweest. Wel zalig met 2 benen op de bank naar VI zitten te kijken. Om 10 kwam Annet thuis en zijn daarna heerlijk gaan slapen.

Vandaag moest onze auto naar de garage om het een en ander te laten maken om door de APK te komen. Dus om half 9 ben ik naar de garage gereden en Jack reed achter me aan om me later weer thuis af te zetten. Nu heeft de garage gebeld dat hij weer klaar is en dat ik hem op kan halen.
Ik heb ook nog even lekker op internet zitten surfen naar van alles en nog wat. Toen kwam ik het onderstaande gedichtje tegen wat ik wel een goed gedicht vond om mezelf ietwat te beschrijven.
Daar wil ik nu dan ook mee eindigen voor vandaag.
Groetjes Mies.

Geniet,

Ik geniet van mijn leven
misschien niet elke adem,
elke stap of elk woord wat ik zeg
toch geniet ik

Ik geniet van mijn leven
misschien niet elke seconde,
misschien niet altijd
maar toch geniet ik

Ik geniet van wat er te genieten valt
een vogeltje dat zingt,
een bloemetje dat bloeit
en ik zie ons kind die
langzaam groter groeit

Misschien zie ik er niet zo gelukkig uit,
misschien ben ik dat ook wel niet.
maar toch kan ik genieten
zelfs met al dat verdriet.