woensdag 11 mei 2011

Daar zijn we weer.

Dat is een tijd terug dat ik wat geschreven heb. Maar ja dan laat ik nu maar weer eens wat van me horen. De vakantie van Dennie is weer voorbij en hij gaat dan ook weer met veel plezier naar school. Voor mij ook weer wat rustin de tent. Want wees nu eerlijk, voor mij is het echt wel druker dan tijdens gewone schooldagen. Dat betekende dus veel op tijd naar bed omdat het middagtukkie er bij in schoot. Wel een hele leuke koninginnedag gehad met zijn 3-en. Eerst bij de Familie Wit optocht kijken met een bakkie en oranje-tompouce. Na de koffie kregen we een lekker koud biertje van Christiaan en een hapje van Tante Tiny. Daarna zijn we even de markt over gegaan. Ik zal je zeggen dat is voor degene die achter de stoel loopt geen pretje. het was namelijk op de speelweide en alles hobbels en obstakels. Dus op de helft van de mrkt namen we even een pitstop bij Rober. Wij een drankje en dennie verder alleen over de markt. dat vond hij natuurlijk erg stoer, met zijn eigen geld en kunnen kopen wat je zelf wilt. Hij kwam dan ook terug met knikkers, knikkers en nog eens knikkers.`s Avonds nog even bij joop en Els geweest waarna we om ongeveer 9 uur voldaan naar bed gingen.
Afgelopen vrijdag hebben we een dagje doorgebracht op Texel. Eerst even langs het huisje waar ik gewoond heb tijdens mijn verblijf op Texel. daarna naar Ecomare geweest. Dennie vond dit toch wel erg interessant, vooral de opgezette vogels. Alleen de vogelopvang en zeehondenopvang werden verbouwd en dat was wel jammer. Maar toch wel leuk en leerzaam allemaal. Hierna zijn we de Koog in gegaan om wat te eten en een shirtje voor dennie te kopen. Hij had namelijk een dikke sweater aan terwijl het warm weer werd. Hij liep mooi in zijn blote barstje over straat. daarna nog even naar den Burg want we hadden geen shirtje kunnen vinden. Na Den Burg zijn we naar de Catharinahoeve gegaan. Dit is het eethuis waar ik 1,5 jaar gewerkt heb. Ik wilde het toch even laten zien aan Annet en Dennie. Toen we eenmaal op het terras zaten herkende Annet het wel en kwamen we er achter dat we al eens eerder met Clemens hier zijn geweest. Maar heeft toen waarschijnlijk geen indruk gemaakt op Annet anders had ze wel gezegd dat ze het wel wist.
We zouden de boot om half 6 terug nemen in de veronderstelling dat de boot in de vakantie elk half uur ging. Helaas ging de boot om 6 uur en moesten dus een half uurtje wachten. Ook dit was weer een geslaagde dag met mooi weer. Nu is het weer de orde van de dag en gaan we op naar de 1ste communie van Dennie. Dit is op zondag 22 mei.
Ik hoop eerder weer ens wat te schrijven en anders toto 23 mei dan laat ik zeker weten hoe het geweest is.
Groetjes Mies