dinsdag 14 juni 2011

lekker weer thuis.

heerlijk hoor een weekendje weg, maar ook weer ontzettend lekker om thuis te komen. Eigen bank, bed en eten. We hebben het echt naar ons zin gehad. Het sprookjesconcert was leuk en Dennie heeft onwijs genoten. in het hotel had hij elke dag een ander vriendje waarmee hij kon zwemmen en tennissen.
Gister zijn we in de auto gestapt en we zouden wel zien waar we eindigden. Nou het was heel slecht weer en zijn de auto niet uit geweest. wel een heel deel van Zeeland gezien. Ik wilde over de Zeelandbrug omdat ik dat nog weet van vroeger. dat heeft veel indruk op mij achter gelaten en wilde dit ook met Dennie doen. Maar helaas 5 kilometer voordat we er op konden stond het verkeer vast en er zat geen beweging in. Wij dus maar de andere kant op en een pannekoekenhuis opgezocht. Even een panekoek gegeten en daarna richting hotel. vanochtend zijn we weer richting huis gegaan en dat vonden we alledrie ook weer lekker.
Al met al een heel leuk weekend maar voor mij heel vermoeiend want ik ben wel af. Nu op naar vaderdag en de verjaardag van Pim.
Groetjes Mies.