donderdag 30 juni 2011

Benauwd he !?!?!?

Wat een rot weer was het de afgelopen dagen. Maandag ging het allemaal nog wel, wel heet maar het ging. Dinsdag dan, zo benauwd heb ik het nog nooit mee gemaakt. Overdag natuurlijk benauwd met ademhaling en in de avind benauwd van de onweer. Ik hou er namelijk helemaal niet van , Onweer!! Die warme dagen zijn me toch even te veel geworden denk ik. Gister was ik niet helemaal top en lag als een uitgeblust vogeltje op de bank en in bed. Vandaag was het nog slechter en lag dus in de ochtend in bed met hoofdpijn, buikpijn en braakneigingen. Vanaf 15 uur is het iets beter geworden maar nog niet om over naar huis te schrijven. Hopelijk is het morgen weer heel wat beter.
We hebben natuurlijk ook leuk en goed nieuws. Zondag hadden we familiedag met de familie Kuijs (moeders kant). We gingen varen door het "1000 eilanden rijk" en hadden gelukkig prachtig weer. daarna bij Frans in de tuin een biertje en een BBQ. Ook werd er nog met een luchtbuks geschoten door iedereen. Niet iedereen kon het goed maar ja de lol was er niet minder om. Gelukkig hied tante An het een hele tijd vol en we genoten dus allemaal van het samenzijn.
Eerder die week had ik de thuiszorg bij ons over de vloer om te bepraten wat voor mogelijkheden er zijn om ons turbulente leventje wat te vergemakkelijken. Ten eerste is er een aanvraag ingediend bij het CIZ voor zorg in natura. Dit wil zeggen dat de thuiszorg bij ons langskomt om mij te douchen en de dag te beginnen. Vandaag is door het CIZ bevestigd dat dit gehonoreerd is en ik dus gebruik mag maken van de thuiszorg.
Nu moeten we nog even met de gemeente om tafel over andere middelen om de wachttijd wat minder erg te maken. Maar de gemeente is niet de makkelijkste dus wij maken ons borst al nat.
Aankomende zaterdag hebben we de afsluiting van ons zaalvoetbalseizoen en gaan dan weer varen. Ik hoop van harte dat ik er bij kan zijn, al is het maar voor heel even, maar dat zullen we wel zien de komende dagen.
Groetjes Mies.