woensdag 6 april 2011

Het wordt alleen maar beter!

het blijft goed gaan met me. Ik zit lekker in mijn vel en de benauwdheid blijft gelukkig weg. Het zal mede door de Pred zijn maar dat maakt niet uit. De voeding gaat goed, alleen blijft het aankomen een beetje achterwege. op mijn weegschaal ben ik nu 48 kilo en dat mag wat ons betreft wel iets meer zijn. Dat heb je natuurlijk niet voor het zeggen en gelukkig gaat het niet achteruit. Vanavond ga ik met de zaalvoetbal mee zoals het er nu naar uitziet. Ik heb het idee dat het wel gaat en daar moet ik dan ook van profiteren. Ik ben ook weer aan het koken thuis. Dit schoot er een beetje bij in de laatste tijd omdat ik er echt geen zin in had ! het gaat dus de goede kant op. Hopelijk blijft het nu een tijdje zo gaan.
We kregen nog bezoek van Antoin Groot vandaag (erg leuk). Hij is terug van een avontuur in Noorwegen. Het is natuurlijk altijd leuk als er iemand zo maar even op visite komt, dat breekt de dag!
Dit was het even voor dit ogenblik, de volgende keer wat meer.
groetjes mies.

zondag 3 april 2011

Weer lekker thuis !!!

Gisterochtend kwam Dr. Verschuuren langs om te vragen hoe het met me ging. het gaat al heel wat beter Dr. vertelde ik hem. Veel minder benauwd, bijna niet hoesten en het groene sputum heeft mijn lichaam verlaten. Hij vroeg mij wanneer ik naar huis wilde. Hier hoefde ik niet lang over na te denken en zei hem ; zo snel mogelijk natuurlijk. Zijn antwoord was waarom ik dan mijn koffer nog niet aan het pakken was. Nog geen 5 minuten later had ik annet gebeld met de mededeling dat zij me mocht komen halen. Dat was natuurlijk een leuke verrassing voor haar. Om 3 uur was ze samen met dennie in het UMCG en om half 4 reden we het ziekenhuis uit. HEERLIJK !!! Eenmaal thuis weer lekker op mijn eigen bankje voetbal kijken en slapen in mijn eigen bed. Er gaat niets boven je eigen bed. En ook nog eens zonder te hoesten of benauwd te zijn. Wat een paar pilletjes al niet kunnen doen. Echt een verschil met vorige week toen ik het echt even niet meer zafg zitten of het wel goed zou komen. Ik heb er wel van geleerd dat ik eerder aan de bel moet trekken.
Maar al met al is het dus een korte opname geweest en een hele goede. nu weer lekker op het eigen honk bij Annet en Dennie.
Ik moet nog 10 dagen doorgaan met AB en Pred en dan hoop ik dat het goed blijft gaan.
Groetjes Mies