zaterdag 5 november 2011

Zaterdag 5 November

Hallo Allemaal,

Mies voelt zich eigenlijk wel goed en is erg blij.
De artsen zijn tevreden we moeten alleen nog even geduld hebben.
Zijn spierkracht moet eerst nog beter worden.Hij is druk aan het oefenen met liggend fietsen op bed maar dat gaat super.Hij kan nu ook schrijven en zelfs al jeuken aan zijn neus.Dat hij nu kan schrijven dat is super want dan kunnen we wat meer met elkaar "praten " dan alleen maar toe kijken.Voor Mies is het ook super nu kan hij zijn gevoelens uiten.Mies zegt dat hij met 11 november een liedje gaat zingen dus dat lijkt ons een mooi doel.Iedere dag komt hij een stukje verder.

X Annet

donderdag 3 november 2011

Donderdag 3 november

Na een zware nacht ligt Mies toch weer aan de beademing hij hield het echt niet meer vol.
Er zit teveel taaislijm wat hij zelf niet kan ophoesten.Mies krijgt straks weer een bronchoscopie en dan maar zien of ze wat slijm kunnen weg halen.Voor nu is het weer afwachten en Mies moet sterker worden en hopen dat het de volgende keer wel goed gaat.

X Els en Annet

woensdag 2 november 2011

Woensdag 2 november

Laten we deze dag maar snel vergeten Mies is er helemaal klaar mee.De artsen zijn wel tevreden maar Mies niet.Mies moet nu volhouden wat super zwaar is anders moet hij weer aan de beademing.Mies mag de moed niet laten zakken.

X Els en Annet

maandag 31 oktober 2011

Maandag 31 oktober

Hallo Allemaal,

Hier eindelijk weer eens een bericht van ons na een zeer druk weekend!!!
Mies heeft super zijn best gedaan dit weekend met als gevolg dat vanmorgen de beademing er vanaf mocht SUPER NIEUWS!!!!!Het is een heel verschil met de vorige keer Mies is veel rustiger en het ademen gaat eigenlijk vanzelf wat vorige keer niet zo was,toen moest Mies heel hard werken om te ademen.Het hoesten gaat ook al iets beter.Mies kan fluisteren dus we kunnen nu met elkaar praten wat heerlijk is.Slikken gaat nog lastig maar dat komt vanzelf.
Mies zit elke dag op het randje van het bed en gisteren kon hij zelf blijven zitten zonder hulp.Nu hopen dat het zo super blijft gaan en dat Mies stapje voor stapje vooruit blijven gaan.
Dennie heeft zijn vader nu ook echt vast gehouden dit vonden ze allebei super leuk!!!

X Els,Dennie en Annet