vrijdag 20 mei 2011

Nog geen 50 kilo !!!

Hallo allen, ik ben nog steeds niet op de 50. Wat een gesodemieter. Ik doe echt mijn best en wil het ook erg graag maar het lukt gewoon nog niet. Het is wel zo dat ik niet minder wordt en beetje bij beetje wel wat zwarder. maar nog lang niet zo snel als gehoopt. Ik kan ook niet elke dag sonde voeding nemen omdat ik me soms te vol voel om het aan te sluiten. Dan ben ik bang dat ik in de nacht vreselijk moet overgeven. Ik kan de snelheid wel zachter zetten maar dan nog heb ik dat gevoel soms. Maar goed ik probeer het zo vaak mogelijk te doen en zo veel mogelijk. Meestal toch wel 1 liter "Energy Multi Fibre".
Voor de mensen die het niet weten, dit is 1,5 kcal/ml. Dus als ik het goed doe krijg ik per nacht 1500 kcal binnen. Nou dan heb ik `s morgens geen zin om een broodje mee te eten met Dennie kan ik je vertellen.
Voor de rest is het op en af. Ik heb wat goede dagen gehad de laatste week en ook wat mindere dagen. Zoals woensdag en donderdag waren wat minder. Snel benauwd en ik kon echt niks doen of ik moest gaan zitten om op adem te komen. nu gaat het weer wat beter en zie dus weer uit naar het weekend.
Zaterdag heeft Dennie een toernooi thuis bij LSVV. Om half 10 de eerste wedstrijd en om half 12 de laatste. Dan in de middag moeten we verdere voorbereidingen treffen voor het Communiefeest van Tess en Dennie. Hopelijk wordt (blijft) het mooi weer. Zondag dus om half 10 naar de kerk, Dennie moet er op deze tijd zijn en de kerkdienst begint om 10 uur. hierna gaan we met familie en wat vrienden richting Tess om daar een bakkie, gebakkie en borreltje te doen op het heugelijke feit. vanmiddag moet ik nog even met dennie naar ome Frans om zijn haren te laten knippen, hij moet er toch picobello uit zien. Dan om 16 uur moet Dennie oefenen voor zondag.
Hij zegt dat hij het niet spannend vind maar ik merk aan hem dat hij niet helemaal de waarheid spreekt.
Als het eenmaal gebeurd is zal hij wel verklappen dat hij stiekum toch wel wat zenuwachtig was.
Dus al met al hopen we op een goed weekend voor mij met veel plezier en een hoop mooi weer.
Groetjes en tot na het weekend.

PS het Volleybal team van Stichting Sport en Transplantatie : heel veel plezier in Valkenburg !!!!