vrijdag 28 januari 2011

Hij is er !!!

Ja dames en heren, hij is er!
Gister om 10 uur stapten de jongens van Stannah bij me binnen en om half 2 waren ze klaar met het installeren van de traplift. Ik moest hem nog heel even een beetje met rust laten om de accu goed op laden. Natuurlijk kon ik hem wel gebruiken maar nog geen kermis er van maken.


Maar wel ontzettend lekker dat hij er is. Dennie was ook helemaal blij want ik kon hem weer eens naar bed brengen. Natuurlijk wilde hij er ook even op maar dat doen we vandaag pas. Het is namelijk geen speelgoed.
Gister een onwijs goede dag en dus in de avond even naar de biljart geweest om te kijken of het niveau beter was dan onze dinsdag. Maar ik kan jullie vertellen dat het echt niet beter was dan onze avond. Ik ging dan ook met een goed gevoel weer richting huis.

Annet is nu een weekendje naar Texel met de volleybal meiden. Morgen hebben ze daar een wedstrijd en dus een mooie gelegenheid om aan de teamspirit te werken. Dus het is mannenavond in huize van Straaten vanavond. Morgen is de finale van de biljart en gaat Dennie te logeren bij Johan, Marloes en Anna. We gaan wel eerst even naar de biljart met z`n 2en om 4 uur maar voor de avond is er niets aan voor hem en dus mag hij lekker logeren. Hij stond helemaal te springen dat hij naar Anna mocht.

Al met al weer een druk weekend voor de boeg en we zullen wel zien waar het schip strandt, als het me te veel word ben ik zo weer thuis of ga ik niet heen.

Groetjes Mies.

woensdag 26 januari 2011

DUO woensdag.

Je kan ze wel de duo`s die onafscheidelijk van elkaar zijn.
Peppie & Kokkie, Bassie & Adriaan, Ying & Yang, bed & breakfast, dag & nacht, Zout & peper, C&A, V&D, C(&)F en zo kan je er natuurlijk nog een paar opnoemen.
maar ik heb vannacht nog een duo ontdekt die niet zonder elkaar kunnen :


Nexium (boven) & prednison (onder)Vannacht ben ik er achter gekomen dat als je geen nexium (maagbeschermer) gebruikt wanneer je prednison slikt, je een zeer onrustige nacht hebt. Al het maagzuur wat je hebt lijkt wel naar boven te komen. Zeer onprettig gevoel en slecht voor je nachtrust.

Dan nog even over het biljart. Het was wel heel gezellig en laat doordat we met 5 personen waren. Toch weet ik nu dat ik tot de groep der minder goede biljarters van BV Broekerbrug behoor. Van de 4 partijen wist ik er maar 2 te winnen. En ik verloor zelfs van remy, nou dan moet je je toch even achter je oren krabben. Wat ik dan doe is me verschuilen achter mijn lichamelijke gestelheid !!! Nee toch maar niet, ik ben gewoon niet goed genoeg en moet mij daar bij neer leggen. En het is ook nog eens zo dat ik nu op zaterdag heel rustig aan kan doen en mijn eigen gangetje kan gaan. Natuurlijk vind ik het jammer dat ik niet doorga maar heel stiekem had ik hier al rekening mee gehouden. Want aan zelfkennis schort het niet bij me.

Het gaat wel weer goed met me, ik zit weer lekker in mijn vel en ik ben blij. morgen komt de traplift en kijk hier erg naar uit. Gister weer een heerlijk gedoucht met het douchestoeltje wat we opgehangen hebben. Mooi zitten en niet vermoeiend. Ik heb zelfs weer in mijn hoofd om ons rommelkamertje op te ruimen en als speelkamer in te richten. Het zal wel een tijdje duren voordat het zo ver is maar de intentie is er. En het is natuurlijk zo dat het niet in 1 dag af hoeft!
Dus al met al gaat het de goede kant op en zie ik er naar uit om dingen te gaan doen. Wel rustig aan anders ben ik zo weer terug bij af.
Tot morgen, dan lezen jullie of de taplift bevalt. (ik zal wel een paar keer op en neer gaan, net als een klein kind in de speeltuin)

dinsdag 25 januari 2011

daar ben ik weer

Na een paar rot dagen ben ik weer op aarde. gelukkig gaat het dus weer beter en denk ik dat ik een griepje de kop ingedrukt heb.
Vanavond mag ik aantreden voor het Sterk bezette "Broekerbrug Toernooi" in Broek op Langedijk. Hopelijk gaat het beter dan voorgaande jaren. Ik kwam namelijk nooit verder dan de vrijdag en ik doe natuurlijk mee om te winnen. De zenuwen spelen mij elk jaar weer parte en die heb ik nu niet. Dus als het weer niet lukt zijn het geen zenuwen maar moet ik mezelf er bij neerleggen dat ik het gewoon niet goed genoeg kan. Ik moet ook wel toegeven dat het meedoen meer telt dan het winnen (euh... meen ik dit wel?). In ieder geval de zaterdag is wel heel gezellig en natuurlijk heel goed geregeld. Dus als jullie vanavond niets te doen hebben ben je van harte welkom op Dorpsstraat 216A te Broek op Langedijk. We beginnen om 20.00 uur en entree is gratis.