vrijdag 14 januari 2011

Contact met UMCG

Vannacht toch weer een klote nacht gehad. Bijna geen oog dicht gedaan en heel veel hoesten. Je kent dat dan wel dan weet je ook niet hoe je moet liggen en doet alles je zeer. Vanochtend dan toch maar weer eens een telefoontje gepleegd naar Otto (Nurse practitioner) en de situatie uitgelegd. Hij heeft toen ook weer even contact gelegd met Dr. vd Bij. Ik mocht naar de huis arts om te laten horen hoe ik er voor sta. Dr. Laan had een vakantiedag en ik heb daarna Dr. Braak gebeld en gelukkig kon ik direct komen (klasse!!!). Het was gelukkig niet heel erg maar ik ging naar huis met een nieuw afbouwschema Prednison (misschien word ik nog wel wat dikker hierdoor?) en een kuurtje Augmentin (AB). Vanmiddag heerlijk op de bank gelegen en als een blok geslapen. Dit deed me erg goed en werd dan ook iets beter wakker. Nu maar hopen dat de medicijnen aanslaan. Daar gaan we van uit en dan voel ik me volgende week weer een stuk beter.
Dat mag dan ook wel weer eens want het is de laatste 2 weken alleen maar kommer en kwel als ik er op terug kijk.
Tot morgen.

donderdag 13 januari 2011

Zware donderdag.

Gister ben ik met Dennie de hele middag op pad geweest om de WII te laten herstellen. Ik had met iemand afgesproken tussen 14 en 14.30 maar kwam helaas pas om 16 bij hem aan. Ik had een routebeschrijving uitgeprint en zonder telefoonnummer gingen we de weg op. Ik was er heilig van overtuigd dat het bij de IJ-tunnel in de buurt was. Dus we bleven daar maar rondjes rijden zonder resultaat. Dennie zei wel al een paar keer: "Pap hier zijn we al een paar rondjes doorheen gereden hoor! Weet u nog wel waar we zijn?" Als je zoon van 7 dat al tegen je zegt voel je je niet heel gelukkig. Daar komt nog eens bij dat ik niet op zijn best ben deze dagen. Dus ik belde Annet om 15.15 maar op met de gedachten dat het huilen me nader stonden dan het lachen. Zij vertelde mij dat ik in Zaandam moest zijn en een afslag op de A8 moest nemen ipv de A10. Wij als een speer richting Zaandam en gelukkig kon ik het toen om 16 uur aanbellen bij de WII-man. Gelukkig wilde hij ons nog wel helpen, alleen er was iemand voor ons waar wij even op moesten wachten. Maar uiteindelijk om 18 uur weer vertrokken naar Langedijk met een gerepareerde WII !!!
Slecht geslapen vannacht omdat ik weer heel benauwd ben en veel moet hoesten. Ik denk een verkoudheid dus wacht nu nog even met bellen naar UMCG omdat ik geen zin heb in nog een logeerpartij. Maar ja als het aanblijft moet ik wel en houden we ons hart vast.
Vandaag kwam Jack even om de koffie en voor de rest heb ik helemaal niets gedaan, een beetje bijtanken van de toch wel vermoeiende dag van gister. Een beetje achter de computer om alles te reorganiseren en de harde schijf voor de WII te installeren. Dennie is te spelen en Annet te werk dus ik heb het rijk alleen.
Vanavond eten we grauwe erwten van mijn schoonmoeder en kunnen we vannacht dus lekker tegen elkaar aan tetteren. Het is wel lekker als er voor je gekookt wordt hoor.
Morgen hopelijk weer wat en anders een prettig weekend allemaal.
Mies.

woensdag 12 januari 2011

CF-apen.

Even voor diegene die nog niet weten wat CF-apen zijn.
CF-apen zijn hele leuke, lieve en zachte knuffel-apen in de kleuren wit, zwart en bruin. Ze kosten €5,- en van deze €5,- gaat €3,25 naar de CF stichting.
Dus een leuk cadeau voor weinig met steun voor een goed doel. De CF-apen zijn te koop bij de winkels van Bakkerij Jonker in Noord-scharwoude, De Mare en Heerhugowaard. Maar je kan ze natuurlijk ook gewoon bij mij bestellen.

dinsdag 11 januari 2011

wii doet het niet meer

Wat een dom iemand kan ik toch zijn. Ik heb mijn WII ge-update naar een hogere versie en nu doen de back-up spellen het niet meer. Achteraf lees ik overal op het internet dat je NOOIT moet updaten. Dat is niet leuk om te lezen als het al is gebeurd en dus een heleboel schade heeft aangericht. Dus ben ik de hele dag bezig geweest op het internet en met de WII om het te herstellen. Dit lukt mij helaas niet. Alleen als ik een spel aanschaf die nergens te koop is. Dus nu moet ik hem weer laten ombouwen door iemand die dit spel wel heeft. Het gaat om het spel "Lego Indiana Jones, the original adventures". Nu heb ik wel een adresje dus moet ik die maar even bellen. Dennie is natuurlijk helemaal niet blij met mij, maar gelukkig doen de originele spellen het nog wel en daar heb ik er ook nog een paar van.
Voor de rest gaat het redelijk met me en houd me rustig en doe echt mijn best met de Nutridrink. Ik ben natuurlijk nog niet op de weegschaal geweest omdat ik anders gek wordt van alle dagen wegen. Pondje erbij, pondje eraf. Ik ga 1 keer in de 2 weken op de weegschaal. Het wordt wel tijd dat de traplift komt want ik begin al aardig te twijfelen of ik niet beneden moet gaan slapen. Ik lig er elke nacht meer over na te denken.
Het is wel een heel stuk rustiger in mijn hoofd sinds vorige week en dat is wel zo lekker.
Morgen is Annet vrij en gaan we nog wat CF-apen rondbrengen langs de winkels en proberen wat boodschappen te doen.
Tot morgen Mies.

maandag 10 januari 2011

Biljarten met Frans

Heerlijk weer rhuis. Zaterdag heb ik samen met Frans even een biljartje gedaan in de Schelvis. Ik had in gedachten om het hele weekend thuis te blijven samen met Annet en Dennie. De plannen werden toch anders en ben dus met Frans gaan biljarten. Gewoon als broers onder elkaar. Het werd 3-3. Jammer ik was net niet goed genoeg. Zondag er op uit met de rolstoel. Het was echt prachtig weer en ik wilde er wel even uit. Annet pakte direct de rolstoel en wij op pad. Dennie was zo stoer om zijn vader de eerste paar honderd meter te duwen totodat hij er achter kwam dat hij Dennie ook op schoot bij mij kon. Bij Dennis en Joyce aan geweest en we zaten zo lekker dat de tijd omvloog en we de terugweg inzette om half 5. Dan denk je dat het een rustig weekend is maar toch merk ik dan vandaag dat het meer energie en kracht kost dan verwacht. Maar ja voor zo`n weekend heb ik dat wel over. Ik weet wel dat het niet elk weekend zo moet zijn want dan word ik er niet veel beter op.