maandag 3 oktober 2011

TOP dag !

Wat een mooie titel vandaag. Dat is weer eens andere koek. Want ja mensen, verandering van spijs doet eten, zeg ik altijd. Vanochtend werd ik abrupt uit mijn droom gehaald door Dick. Om even voor 8 kwam hij met de mededeling dat hij me om half 9 op komt halen om op de foto te gaan. Dus ik dacht, hup er uit, tanden poetsen, haren in de krul en mijn glimlach op. En dan ben je dus voor half 9 'pikt en dreven' om aan een lange dag te beginnen. Dat viel reuze mee, hoe lang die dag duurde.

De dagen hiervoor waren een stuk langer naar mijn idee, terwijl er toch ook gewoon 24 uur in zit. Maar die warmte is niks voor mij op dit ogenblik. Erg benauwd en gewoon niet leuk.

De dagen werden wel opgefleurd door bezoek. Vrijdagmiddag werd ik zeer blij verrast door een man in motorpak, Jos Rood. Lekker op de motor met dat mooie weer en gelijk had hij. Om 19 uur stapten Dennis en Mark mijn villa binnen. Dennis had nog niet gegeten en graaide binnen no-time een zak chips naar binnen. Dat had hij wel verdiend na de lange reis !

Zaterdag valt weinig over te melden dan dat ik deze snel wil vergeten omdat hij klote was.

Zondag lekker voetbal gekeken en tukkies gedaan. 1 van die tukkies werd onderbroken door de komst van mijn schoonouders. En bezoek mag me altijd wakker maken dus ook zij. Bij gekletst over van alles en nog wat. Nadat zij weg waren rustig op bed gelegen en filmpjes van VI gekeken op youtube.

En toen dus deze dag die voorbij gevlogen is. Eerst dus de foto en later kwamen Annet, Jack en Arjan. Mooi zitten dom kijken en slap ouwehoeren. Er werd me wel verteld dat er een kaart-uitje gepland staat van het voorjaar naar de Jordaan. Dat wordt dus opschieten met die longen.
Vanmiddag ben ik geschoren door Annie en direct daarna onder de douche. Sanne, de fysio weten jullie nog, haalde me ook nog op voor de sportzaal.
Dit alles op 1 middag was heftig maar is goed verlopen. Dan mag ik dus echt wel spreken van een TOP dag. Het zal mij benieuwen wat voor uitwerking dat heeft morgen.

Groetjes en morgen weer op de weegschaal, Mies.