dinsdag 9 augustus 2011

Daar zijn we weer !!!

Hallo allemaal,
we zijn weer terug van vakantie. We zijn 2 weken weg geweest naar Wittelte. Dat ligt vlakbij Diever in Drenthe. De eerste dagen hadden we heel veel regen. Daarna viel het allemaal est wel mee. Wat regen tussen de zonneschijn door. Helemaal niks gedaan. Nou ja we zijn een dag naar speelstad Oranje geweest en een dagje over de braderie in Diever. Voor de rest lekker voor de tent gezeten en een beetje rondhangen op de camping.
Tegenover ons stonden mensen uit Friesland waar we een leuke tijd mee hebben gehad.
De tweede week werd wel wat zwaar voor me en dus ging ik in deze week ook wat vaker op tuk en lag wat eerder in bed. Je bent toch niet in je vertrouwde omgeving en alles wat ik deed kostte me meer moeite dan verwacht.
Zaterdag zijn we thuis gekomen en dat vond ik echt wel heel lekker. Natuurlijk was ik helemaal kapot en lag heerlijk in mijn eigen bedje.
De camping is zeker voor herhaling vatbaar maar niet als ik nog niet getransplanteerd ben. Dan kost het me toch te veel energie.
Dinsdag gaan we weer naar Groningen en zullen zien wat de doktoren te melden hebben.
Ik ben namelijk niet aangekomen op vakantie, ondanks dat ik goed mijn best gedaan heb met eten. Ik ben helaas afgevallen en weeg nu nog maar 45 kilo.
Wat een K-zooi.
Groetjes Mies.