woensdag 7 september 2011

Overplaatsing !!!

Het is dan toch zo. Morgen gaan we verhuizen naar Groningen. Ik hoopte dat ik het nog wèl over het weekend kon krijgen maar helaas. Als we er goed over nadenken is het natuurlijk wèl beter daar. Het is alleen zo'n klote eind weg van huis.
Dan ook nog tot overmaat van ramp had annet gister een keuken en huiskamer vol met water. Door overstroming van de gootsteen en afwasmachine. Het regende zo hard dat het allemaal niet weg kon. Nu móet annet dus bezig met verzekering e.d. Dit kon ze er ook nog wèl even bij hebben.
We hopen dat alles mee valt en er dus geen nieuwe vloer in hoeft.
Met mij gaat het redelijk zolang ik maar niks onderneem. Naar de wc lopen doe ik nog maar zelden omdat dat me gewoon te veel energie kost. Het is niet te geloven maar mijn tanden poetsen met een electrische borstel wordt me al te veel. Dus ik hoop echt dat ze me in Groningen wat op kunnen lappen zodat ik niet de hele dag zo futloos ben. De tijd zal het leren.
Vanaf morgen heb ik mijn laptop en internet weer dus hoop ik wat meer te bloggen.
Ik wil ook graag iedereen bedanken voor de vele kaarten die ik al ontvangen heb. Van bekende en onbekende volgers, heel erg leuk al dat medeleven. Nu weet ik ook waar ik mijn blog voor bijhoudt.
Blijf me volgen want dat vind ik ontzettend leuk.
Ook al het bezoek dat langs komt is natuurlijk prachtig en gaat heel goed. Maar als je langs wilt komen zou je dan met Annet contact op willen nemen. Eventueel met meerijden. Zo heeft ze ook een idee of het niet te druk voor me wordt.
Ik weet nog niet waar ik kom te liggen maar dat laat ik jullie zo snel mogelijk, morgen, weten.
Groetjes, Mies