woensdag 8 juni 2011

Een week later.

Dat was me mijn weekje wel weer.
Donderdag bij Clemens geweest. Rustig zitten op een kruk en je laten verzorgen door de lieve mensen om ons heen. We werden goed verzorgd met een drankje en een heerlijk BBQ-hapje. `s Avonds natuurlijk wel als een blok gaan liggen en heerlijk geslapen.

Vrijdag ochtend werd ik gebeld door "Dikke Kip" (Gert-Jan Kos) met de vraag hoe het met me ging. Ik mocht alleen geen antwoord geven nog want dat wilde hij horen terwijl we bij hem thuis aan het BBQ-en waren. samen met Ron en Hans (en vrouwen en kids). Dat was natuurlijk super maar Annet ging niet mee omdat die de volgende dag weer te werk moest en het even niet zag zitten op die korte termijn. Hans kwam me halen en bracht me ook weer netjes thuis. Het was wel weer heel gezellig en goed voor elkaar.

Zaterdag zoals eerder beschreven naar Rick en Cis. Om 4 uur was ik daar samen met Dennie en om half 6 ging ik Annet even oppikken van huis. Daarna voor de verandering een keer BBQ-en. We gingen naar huis toen de kinderen echt moe waren en naar bed wilden , ongeveer 22.30 uur. ook dit was weer een leuke dag en ik heb er ook nog van genoten.

Zondag was voor ons hele gezin een lekkere relax, rustdag.

En maandag begon de gewone week weer met de Avond4daagse voor de boeg.
Aankomend weekend gaan we een weekendje weg naar een hotel in Rotterdam.
Daar hebben we alledrie heel veel zin in.
Volgende week lezen jullie meer.

Ik wil wel alvast de mensen die naar Zweden gaan heel veel succes en plezier toewensen. Helaas moeten zij het zonder mij doen maar ik weet dat dat wel goed komt.

Groetjes Mies.