woensdag 1 juni 2011

De dag voor hemelvaartsdag.

Hallo allemaal,
vorige week toch een KL*TE week gehad joh. Ik wilde niks, kon niks en natuurlijk deed niks. Heel vervelend het enige wt ik dee was slapen en hangen van hier naar daar. Tot overmaat van ramp ging ik zaterdag op de weegschaal staan en die gaf het volgende aan :
Je bent veel te licht !!!! (44,7 kilo)
Wat een gesodemieter. Na 1 week niet zo je best doen met de voeding duikel je direct terug.
Maar nu heb ik sondevoeding die meer calorien bevat en maandag was het alweer 47.1 Nu maar hopen dat het doorzet.
Ik voel me ook al weer wat beter en heb wel weer wat zin om te doen. Maar dat gaat niet want dan ben ik weer helemaal naar de kl*te. Dus rustig aan opbouwen en je niet te veel op de hals halen.
Mooi gezegd maar ozo moeilijk om te doen. Dat is nou het beroerde als het lichaam wel wil maar de luchtzakken het niet kunnen.
Ik heb wel van het weekend een hele dvd verzameling voor Dennie en onszelf gemaakt. Alles stond op de harde schijf van mijn computer. Nu heb ik dvd mappen gekocht en daar gaan de gebrandde dvd`s in. 1 map voor dennie en 1 map voor ons. Dit was een prachtigidee van Leon. Dus in totaal ongeveer 150 dvd`s gebrand van het weekend.
Vandaag op verjaardag bij Fien van Jack en Monique. Morgen bij Clemens te BBQ-en nadat we de markt over zijn gegaan.En dan zaterdag bij Rick en Cissy langs.
Dit zijn hele mooie plannen voor de komende mooie, warme dagen en e zullen wel zien wat er van terecht komt.
Maar ja wie geen plannen maakt , voert ze ook niet uit.
Groetjes, Mies.