dinsdag 24 mei 2011

Dennie mag hosties eten!

hallo allemaal,
Dennie heeft zijn eerste hostie gekregen ontvangen en hij vod het heerlijk. het was een leuke viering en de kinderen hadden genoten. Zij waren echt het middelpunt van de viering en werden dus ook vaak naar voren geroepen op het altaar. Na de viering werd er heel hard geapplaudiseerd door de hele kerk en dat vonden de kinderen zichtbaar leuk.
Hierna naar Tess om alle cadeautjes in ontvangst te nemen. Wat een cadeau`s en Tess en Dennie zijn dus ook lang niet vergeten. Jammer dat het niet echt lekker weer was om buiten te staan maar ja gelukkig hebben we dat niet voor het zeggen. het was wel heel gezellig en de kinderen hebben ook een prachtige dag gehad. Tess en Dennie lagen om 10 uur `s avonds in bed. Natuurlijkmoe en voldaan.
Bij de volwassenen was het ook goed gegaan. De meeste mensen die uitgenodigd waren zijn langs geweest en dat is natuurlijk voor tess en Dennie ook heel leuk. Zelfs Gijsbert en Monique waren in de kerk maar moesten daarna naar weer snel door want zij hadden een vreselijk druk programma. Maar ontzettend leuk dat zij er waren.
En natuurlijk lagen wij ook om ongeveer 10 uur in bed.
Ik heb ook weer andere sondevoeding besteld omdat deze die ik nu heb niet veel effect heeft volgens mij. Ik werd er op gewezen door Marjolein (blog volgster) dat er ook nog Nutrison Concentrated bestaat. Dit is 500 ml met 2 kcal/ml. Ik ga het proberen en hoop dat het hiermee sneller gaat dan nu.
ik denk altijd maar ; wie niet waagt , die niet wint !!!
Dat was het wel weer even voor nu.
Tot de volgende blog en de groetjes, Mies.