vrijdag 31 augustus 2012

Weer zo laat....

Gister voelde ik me niet echt lekker. Ik wist echt niet waar het vandaan kwam en was me echt aan het afvragen waarom ik ineens zo beroerd was. Vandaag denk ik dat ik het antwoord weet....... Alex Swinkels is afgelopen woensdag 29 augustus overleden. Het was op de lagere school een vriend van me en hebben toen ook wel het een en ander meegemaakt. Sinds kort had ik weer een klein beetje contact met hem en wist dat het heel slecht met hem ging. Mijn lijf heeft naar mijn idee gereageerd op het overlijden van Alex. Heel raar maar ik denk dat echt. Ik mag voor hem hopen dat hij nu de rust heeft gevonden waar hij de laatste jaren naar op zoek was.
Deze rot dag was de eerste sinds 6 weken, wat een zaligheid. 6 weken gingen me echt lekker voor de wind en dan is het leven toch echt wel de moeite waard. Doen waar je zin in hebt en laten wat je niet wilt doen. Volgende week zaterdag 8 september zijn Annet en ik alweer 12,5 jaar getrouwd !!! Daar hoort een feestje bij wat wij vieren bij ons thuis. Uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit en het organiseren is gestart. Jonh en Keani regelen de tuin en ik mag de innerlijke mens qua hapjes verzorgen. Ik heb er nu al zin in en laat de weergoden ons goed gezind zijn.
Helemaal mooi is het cadeau wat we gekregen hebben voor on 12,5 jarig huwelijk van de Familie Jonker. Dat zijn namelijk 2 electrische fietsen. Wat een heerlijk gevoel is dat zeg om te fietsen terwijl je toch eigenlijk niets hoeft te doen. Mijn Saxonette was leuk maar deze fiets is nog veel leuker. Dus ons feestje kan nu al niet meer stuk.
Dan is de vakantie ook weer voorbij en begint het gewone leven weer. Elke dag om 7 uur eruit, ontbijten en naar school (Dennie dan). Ik heb het idee om dan elke dag een stukje te fietsen in de morgen, Els had dit als voorwaarde gesteld voordat wij de fietsen kregen.
En dan over 2 weken het jaarlijkse festijn !!! Vorig jaar kon ik er helaas niet bij zijn door omstandigheden maar dit jaar is de bedoeling om toch even mijn gezicht te laten zien. Dit heb ik ook afgesproken met Frans nadat ik weer op de verpleegafdeling was na transplanatie. Men zegt dan ook wel eens : beloften maakt schuld ! Maar voor zover ik het nu zie gaat dat lukken en heb er dus veel zin in. Al is het maar het deunen. De overblijf is geregeld dus dat hoeft geen probleem te zijn.
Voor de rest heb ik dus een hele leuke zomervakantie gehad en hoop dat ik zo door blijf lopen.
6 September krijg ik uitslag van een CT-scan die vorige week is gemaakt. De doktoren willen toch kijken of het gaatje in de rechter longaftakking niet gemaakt kan worden, ik verlies hier namelijk heel veel lucht die ik beter kan gebruiken.
4 Oktober gaan we op gesprek met iemand van het Beatrixoord over de eventuele revalidatie.
De voetbal begint dinsdag weer met de eerste training en zaterdag 8 september de eerste wedstrijd tegen DTS E2, zaalvoetbal gaat as woensdag ook weer beginnen !
Al met al weer veel leuke en spannende dingen in het vooruitzicht. We hoeven ons niet te vervelen.
Tot de volgende keer,
Mies.