zaterdag 15 oktober 2011

Operatie

Net gehoord dat hij pas morgen naar de OK gaat.
Mies ligt nog steeds rustig en op naar morgen.

Zaterdag 15 oktober

Goede morgen,

Mies is de nacht weer goed doorgekomen.
Hij wordt vandaag weer naar de OK gebracht om de gazen te verwisselen en heeeeeeeeeeeeel misschien de wond te sluiten.Hoe laat dit gaat gebeuren weten we nog niet het kan zelfs morgen worden.
Els en Annet gaan vandaag naar huis en dan morgen gauw weer terug.Voor nu weer wachten en hopen.

Groetjes Els en Annet

vrijdag 14 oktober 2011

Alweer Vrijdag

Hallo Allemaal,

Mies is de nacht rustig door gekomen. Hij ligt er comfortabel bij.Voor namelijk de verpleegsters zijn hem aan het vertroetelen.Hij wordt zelfs elke dag geschoren!!!!
Mies wordt nog steeds diep slapende gehouden. Ze bouwen de medicatie met kleine stapjes af. Er staan evengoed nog wel 8 medicijnpompen dus niet denken dat Mies al zonder kan want dat is nog niet aan de orde.Voor alsnog doet Mies stinkend zijn best en in deze FASE zijn de artsen voor nu gematigd tevreden.
Heel apart voor Mies maar hij heeft nog maar 1 keer een klein beetje gepoept!!!!Dus dit moet zeker beter opgang komen.Voor de rest op dit moment niet meer nieuws.

Groetjes uit Groningen

donderdag 13 oktober 2011

Hallo Allemaal,

Het was weer een raar dagje vandaag. Wij maar denken dat Mies om 8 uur naar de OK zou gaan bleek later helemaal niet zo te zijn.De artsen waren het niet allemaal met elkaar eens. Wel of niet. De zuster wou ons wel inlichten maar er was aldoor geen duidelijkheid. Dus wij maar wachten en wachten tot dat ik (annet) het niet meer hield. Dus toch maar even aan de bel getrokken toen kwamen ze bij ons om het even uit te leggen.Dus toen gingen we eerst weer even bij Mies kijken.Toen kregen we te horen dat hij zo ie zo naar de OK zou gaan om in ieder geval de gazen in de borstkas te verwisselen en dan zouden gaan kijken of ze de wond ook dicht konden maken. Om half 2 ging hij dan toch echt naar de OK ze hebben dus alleen de gazen verwisseld.De wond kan nog niet dicht omdat er nog teveel vocht in de long zit.Dit is allemaal goed verlopen.
Mies ligt rustig en met ons gaat het goed.

Groetjes van Els en Annet
Alles loopt weer even anders dan normaal!!! Hij is nu net naar de OK of de wond dicht gaat is nog niet bekend.Ze halen zo ie zo de gazen die ze er maandag in hebben gestopt eruit.Wordt weer vervolgd.

woensdag 12 oktober 2011

Nog steeds stabiel heeeeeele kleine stapjes vooruit.Morgenochtend om ongeveer 8 uur weer richting O.K. om de borstkast weer dicht te maken.Weer spannend hoe Mies zich dan weer houdt.Dus blijven duimen,hopen en kaarsjes branden!!!!!
X Els en Annet (+de rest van de fam natuurlijk)
Mies is de nacht goed doorgekomen.
Vandaag is het weer wachten en wachten en hopen dat Mies vooruit gaat.
Het blijft allemaal nog heel spannend en we zijn er nog lang niet.
Dus blijf allemaal vooral duimen,hopen en kaarsjes branden!!!!
Het doet ons allemaal heel goed dat iedereen zo mee leeft!!!

X van ons allemaal

dinsdag 11 oktober 2011

nacht 2

Hallo Allemaal,

Mies doet super zijn best het bloeden wordt iets minder de bloedwaardens worden ietsjes beter hopen dat hij dit kan vast houden.We blijven duimen en hopen!!!

Groetjes Jos,Ria,Rob en Annet

Vervolg

Lieve Allemaal,

Hier even een klein berichtje uit groningen het blijft nog steeds wachten en wachten.Het gaat hier heel moeizaam en Mies heeft het heel zwaar en de artsen zijn erg bezorgd.Dus allemaal duimen,kaarsjes branden en hopen op een wondertje.

Groetjes Ria en Annet

transplantie

Hallo Allemaal,
Wat een dag.Het zal je maar gebeuren dat om 05.00 de telefoon gaat en er longen voor je zijn.Top nieuws. Om half negen staan je broer,stiefvader,zoon en vrouw voor je neus.Gelukkig die zijn op tijd nog even lekker kletsen en zo. Staan ook je 2 beste vrienden in je kamer. Je zwagers en schoonzussen zijn op dat moment ook onderweg.Helemaal geweldig.Om 10.00 groen licht en op naar de O.K. Tot straks allemaal.En dan is het stil.
Na lang wachten kregen we om 20.00 uur het telefoontje van de arts dat de long er in zat nu was het alleen nog wachten op het dicht maken van de wonden.
Ze hebben i.p.v 2 longen er maar 1 kunnen plaatsen omdat er 1 van de longen zodanig slecht dat er geen andere in geplaats kon worden.De arts vertelde wel dat de nieuwe long er mooi uit ziet.Het duurde maar en het duurde maar maar om 22.45 belde hij dan toch over een uur kunnen jullie naar de IC. Prima dachten wij maar toen kwamen we aan en we moesten toen toch nog even wachten.Om 01.00 mochten we eindelijk naar Mies toe.
Het is nu half 2 s'nachts en we hebben hem net even mogen zien maar hij is nog lang niet stabiel.De wonden bloeden nog heel erg en het stop nog niet.
Ze gaan er natuurlijk alles aan doen om het voor elkaar te krijgen maar als ze het bloeden niet kunnen stelpen moet hij weer terug naar de O.K.
Het worden dus nog spannende uren.Wordt vervolgd.We gaan nu wat proberen te slapen als dat lukt.

Dikke Kus Annet en Dennie

maandag 10 oktober 2011

Nog steeds in afwachting of het is gelukt.
Wordt vervolgt.

Groetjes Annet

JOEPIE EEN OPROEP !!!

Ik werd om 5 uur wakker gemaakt door Ellen. Ze zei me dat ze me wakker kwam maken omdat er NIEUWE LONGEN zijn.
We gaan er dus weer voor.
Annet probeert mijn blog bij te houden voor zover dat lukt.
Allemaal de groetjes, Mies.