donderdag 13 oktober 2011

Hallo Allemaal,

Het was weer een raar dagje vandaag. Wij maar denken dat Mies om 8 uur naar de OK zou gaan bleek later helemaal niet zo te zijn.De artsen waren het niet allemaal met elkaar eens. Wel of niet. De zuster wou ons wel inlichten maar er was aldoor geen duidelijkheid. Dus wij maar wachten en wachten tot dat ik (annet) het niet meer hield. Dus toch maar even aan de bel getrokken toen kwamen ze bij ons om het even uit te leggen.Dus toen gingen we eerst weer even bij Mies kijken.Toen kregen we te horen dat hij zo ie zo naar de OK zou gaan om in ieder geval de gazen in de borstkas te verwisselen en dan zouden gaan kijken of ze de wond ook dicht konden maken. Om half 2 ging hij dan toch echt naar de OK ze hebben dus alleen de gazen verwisseld.De wond kan nog niet dicht omdat er nog teveel vocht in de long zit.Dit is allemaal goed verlopen.
Mies ligt rustig en met ons gaat het goed.

Groetjes van Els en Annet

9 opmerkingen:

  1. Wat een gedoe dan weer, en maar zitten wachten en niets weten, slopend lijkt me dat!! Lekker dat je moeder er nu is en dat het met jullie goed gaat. En van je laten horen hoor Annet, je hebt groot gelijk!! Fijn dat het verwisselen goed is gegaan. De laptop en de kaarsjes gaan mee naar het Vennebos, dus we blijven jullie volgen en blijven aan jullie denken!!

    Dikke kus!
    Jack, Mo en de meiden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel veel sterkte in deze tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wilfred, Jacqueline, Danique en Yoica13 oktober 2011 om 21:55

    Hey Annet! Fijn te horen dat het met jullie ook goed gaat. Wij vinden het hier al heftig om te volgen, zal voor jullie helemaal heftig zijn. Gelukkig heb je een hoop lieve mensen om je heen! Blijf sterk! We blijven aan jullie denken en branden dagelijks bergen kaarsjes!
    Dikke kus uit de Lindenlaan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik neem aan dat Michel nog steeds aan de beademing ligt? Dus met hem praten zal niet gaan.
    Nu maar hopen dat de wond morgen of zoiets wel gesloten kan worden.
    Erg spannend allemaal.
    Hopelijk kunnen jullie vannacht een beetje slapen.
    Groetjes van Alida

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Annet en Els lekker weer even wat te horen van jullie voor de nacht , en hopen dat Mies de nacht weer goed door komt en dat jullie ook even op adem kunnen komen pffff heftig , lekker dat je terug ben gevlogen Els jullie hebben onwijs véél steun aan elkaar sterkte ! liefs Jany

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Annet en Els,
    Het blijft spannend dus?, toch hopend dat hij er boven op klimt, maar hij is een vechter dus dat zal goed komen. veel sterkte voor jullie allemaal.
    Liefs Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He goedemorgen. blij te horen dat het goed verlopen is en dat mies het goed doet. annet dikke knuffel van mij gr elly mell

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sterkte, want dit wachten en zelfs niets kunnen doen is slopend voor jullie.
    Hopelijk gaat het toch steeds een stapje vooruit met Mies.
    Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. we hebben even lekker bij gekletst gister op de biljartclub broekerbrug.
    willem had veel te vertellen over de gang van zaken van mies.
    dat stelt ons weer wat gerust.
    groetjes john en mar

    BeantwoordenVerwijderen