vrijdag 31 december 2010

Oud en Nieuw

vandaag de laatste dag van het rampjaar 2010. Er is een hoop gebeurd dit jaar en dan heb ik het niet over leuke dingen. Dus wat dit betreft kan het alleen maar beter worden in 2011. Hopen dat het een tegenovergesteld jaar wordt dan vorig jaar. Wij vieren vanavond oud en nieuw thuis samen met Johan, marloes en Anna. Rustig thuis zitten met een hapje en drankje. Geen vuurwerk voor mij want daar houd ik niet van. Dennie heeft wat kinder vuurwerk en natuurlijk kleine en grote sterretjes. Als het goed is blijft hij lekker op en geniet samen met ons van het vuurwerk wat anderen de lucht in schieten.
Bij deze dus voor iedereen een heel gezellige avond en een heel voorspoedig 2011 toegewenst van ons.
Tot volgend jaar !!!!!

maandag 27 december 2010

Mooie kerst

Wat een leuke kerst hebben we gehad dit jaar. Het begon vrijdagavond al bij Frans (mijn broer). Lekker gezeten en natuurlijk werd het weer later dan verwacht bij mij. Maar ja, gezelligheid staat voorop en dat was ook zo. leon, Harry, larry en ik was een leuk koppeltje bij elkaar. Natuurlijk waren Hilda, Alice, Bianca en Sander er ook maar die gingen op tijd naar huis. Zaterdag, eerste kerstdag, onwijs uitgeslapen tot half elf. dennie werd toen pas wakker. Lekker hoor. Ontbeten met allerlei lekkere dingetjes die Annet mee genomen had. Na het ontbijt met z`n 3-en op de bank en Alice in wonderland gekeken. Toen moesten we ineens opschieten want we zouden Frans en de jongens om 14 uur ophalen. Bij Niek was het reuze gezellig en hij had zich zeer goed voorbereid en er kwamen dan ook heerlijke dingen op tafel. Gelukkig geen sneeuw op de weg dat we naar huis gingen want daar houd Annet niet van als ze rijden moet. Gister een rustig begin van de dag net als eergister. Ik moest wel even een buffetje in elkaar flansen maar dat ging prima.
Mijn schoonouders kwamen net binnen dat ik bijna klaar was dus dat was mooi gepland. Stom zitten en lekker ouwe nelen met elkaar. Stijn was er ook maar die had het niet erg naar zijn zin volgens mij omdat hij vaak huilde vanwege krampjes. Om 11 uur lagen we moe en voldaan van de kerst in bed. Dus dit jaar was kerst weer zoals het een moet zijn: Gezellig, cadeau`s, lekker eten en in eigen omgeving.
Op naar oud en nieuw !!!!