dinsdag 12 april 2011

Te veel....

Daar ben ik weer. Wat doet een mens toch snel te veel als je je goed voelt. Dat heb ik maar weer ondervonden het afgelopen weekend. Ik voelde me als een sterke beer en stond in het leven alsof er niets met me aan de hand was. Dus vrijdag bij ben op verjaardag, zaterdag naar de opening van Gijsbert zijn zaak, medewerkersavond bij LSVV en toto slot nog even op zondag naar LSVV om het 4de en 1ste te kijken. Allemaal heel leuk en aardig maar gister moest ik het mooie weekend bezuren met een oververmoeide dag. Ik lag de hele dag op bed of op de bank. Ik MOEST met Annet even mee naar Heerhugowaard om een echo van haar buik te laten maken maar dat was dan ook mijn enige inspanning van de maandag. Vandaag gaat het al weer een stuk beter en er zit weer energie in het lichaam. ik hoop dat ik hier weer van geleerd heb maar zoals de meesten mij kennen zal het niet zo zijn.
Maar zoals jullie lezen gaat het nu weer beter en voel ik me weer wat opgeladen. Ik krijg nu wel last van wat bijwerkingen van de AB en Pred. Zo heb ik ineens allemaal rode pukkeltjes op mijn rug. Vrijdag kreeg ik wat jeuk en was aan het krabben waardoor ik voelde dat er wat oneffenheden waren. Ik keek in de spiegel en zag tot mijn verbazing dat het vol zat met rode pukkeltjes, en deze veroorzaakten de jeuk. Na een douche was het wat minder met de jeuk. Ook kreeg ik een hele droge huid. Net alsof je in de zon een beetje verbrand bent en daarna dus gaat vervellen. Maar ik ga er van uit dat het weer over gaat als ik klaar ben met de kuren, donderdag mijn laatste dag. En als het niet over gaat kunnen de doktoren er dinsdag 19 april naar kijken want dan mag ik weer naar Groningen. Dit is dan tevens mijn halfjaarlijkse follow-up. We mogen dan heerlijk de hele dag in het UMCG vertoeven omdat ik om 10.30 een longfunctie heb en pas om 14.30 een botdichtheidsmeting. Dat betekent dus om 8.30 de deur uit en pas om 17.30 de deur weer in. gelukkig gaat Annet met me mee en is het gezellig maakt het wachten minder saai. Kunnen we misschien tussendoor even lekker lunchen op een terrasje.
maar eerst gaan we zaterdag mijn verjaardag samen met Dennis vieren. wat wel jammer is is dat ik zondag om half 10 al in de kerk moet zijn samen met Dennie. Voor zijn communieproject gaan zij naar voren in de kerk met zijn palmpasen stok. Maar ja dat is ook belangrijk en we kunnen daarna weer rustig relaxen.
We gaan dus wel weer een leuke week tegemoet en hopen dat het mooi weer blijft want daar wordt iedereen vrolijk van.
Groetjes Mies.