dinsdag 19 april 2011

Alles gaat goed.

We zijn net terug uit groningen en alles is weer goed. Nou ja goed .... ja goed! Mijn longen hoorden goed en de longfunctie is stabiel gebleven. Dat betekent een FEV1 van 0,77. Dr vd Bij wist mij natuurlijk niet zo veel te vertellen dan dat het nog niet erg opschiet met de lijst. Ook nog even een gesprekje gehad met Tiny, de maatschappelijk werkster, over ditjes en datjes.
Voor de rest was het een mooie zonnige dag die we over het algemeen binnen het ziekenhuis en in de auto hebben mogen mee maken.
We zijn wel blij dat het dus niet verder achter uit gaat. Over 2 maanden mag ik weer terug komen.
Groetjes Mies.

maandag 18 april 2011

40 !!!!

Ja mensen, het is zo ver. Ik behoor tot de groep der 40-ers.
Zaterdag was de grote dag dat ik deze prachtige, nooit verwachte leeftijd mocht bereiken. Er werd voor me gezongen en ik mocht cadeautjes uitpakken. Van annet kreeg ik een waterkoker en van Dennie kreeg ik een hele grote spaarpot. Hij vertelde mij dat als hij vl was dat we dan naar Euro Disney zouden gaan. Alleen op de voorwaarde dat ik weer beter zou zijn. Dit heb ik hem natuurlijk beloofd dus ik hoop dat we zo snel mogelijk naar Euro Disney gaan. Smorgens moesten we met Dennie te voetballen in Middenmeer (7-0 verloren). Smiddags ben ik aan de gang gegaan om hapjes te maken voor het feest van de avond. Rob en brie kwamen ook nog even langs met Stijn. `s Avonds begon om half negen het feest van dennis en mij. Dennis en joyce hadden alles prachtig versiert en overkappingen gemaakt om het toch een beetje haaglijk te hebben in de avond.
Het was erg gezellig en gelukkig had ik een byzonder goede dag. jan en Pim hadden alles onder controle met het bevoorraden van bier van de gasten. Om half 2 had ik het gehad en ging gezellig met Annet naar huis. Een zeer geslaagde dag gehad. Zondag mocht ik met dennie naar de kerk voor het communie-project. Ik stapte dus om half negen met tegenzin uit bed om Dennie bij Opa en Oma op te halen. Om half 10 waren we bij de kerk en 2 uur later waren we lekker weer thuis.
Toch even een tukkie gedaan in de middag omdat mijn ogen toen dicht vielen.
daarna bij Bo op verjaardag geweest en om 8 uur lag ik samen met dennie in bed. Toch de uurtjes weer even inhalen.
Dus alles bij elkaar hebben we een gigantisch mooi weekend gehad.
Morgen weer naar UMVG voor de follow-up (jaarlijkse controle, hopen dat het net zo goed gaat als dat ik me nu even voel.
Groetjes Mies.