zaterdag 22 oktober 2011

Zaterdag 22 oktober

Het is eigenlijk wel rustig hier.Mies is vrij wakker maar het is moeilijk om iets duidelijk te maken en dat is heel frustrerend voor hem maar ook voor ons.Je wilt hem zo graag helpen maar dat gaat niet.
Voor de rest is hij stabiel en we gaan evengoed met kleine stapjes vooruit.

X Els en Annet

vrijdag 21 oktober 2011

Vrijdag 21 oktober

Daar zijn we weer in Groningen.
Heerlijke avond en nacht gehad thuis maar wel druk hoor!!!
Dennie onze topper heeft zijn vader ook effe gezien wel achter glas maar toch dichtbij.
Dennie was blij want zijn vader had hem gezien!!!Nu is hij weer lekker bij Dennis en Joyce die super op hem passen!!!
Mies was een beetje onrustig vannacht niet verontrustend maar dan heeft hij last van de beademingslang omdat hij wat wakker is ,is dat natuurlijk niet lekker dan brengen ze hem weer effe dieper inslaap zodat hij comfortabel ligt.Mies had ook een beetje koorts maar dit was snel opgelost door het verwisselen van een slangentje dat dan gaat ontsteken.De tweede drain is er nu ook uit dus nog 1 tegaan.
Nu komt alleen het lastigste deel want hij kan nog niet praten en bewegen maar dan kan je zien dat hij iets wil maar wij kunnen er geen wijs uit worden.Dus nu maar hopen dat snel die beademing eraf kan dan wordt het een stuk makkelijker.Maar alles op zijn tijd.

X Els en Annet

donderdag 20 oktober 2011

Alweer Donderdag

Hallo Allemaal,

Sorry dat we gisteren niets hebben laten horen maar Dennie onze zoon was een dagje en een nachtje bij ons dus die had de computer onder zijn hoeden.Er was niet heel veel nieuws gisteren en vandaag.
Mies ligt rustig en de medicatie wordt verder afgebouwd.Mies wordt met de dag meer wakker.Geweldig om contact met hem te krijgen.De eerste drain is eruit nu nog twee te gaan.De stapjes zijn klein maar we gaan vooruit.Vandaag gaan we weer een nachtje naar huis en morgen weer terug.

X Els,Dennie en Annet

dinsdag 18 oktober 2011

Dinsdag deel 2

Net het gesprek met de Arts gehad en eigenlijk waren we al erg goed op de hoogte maar het is toch wel lekker voor beide partijen om te weten waar we staan en hoe we het allemaal doorstaan.
De arts is gematigd positief!!!
Er zullen nog wel wat hobbels langs komen maar voor nu ziet het er al beter uit dan de afgelopen dagen.Mies is op de goede weg.De slaapmedicatie wordt ook afgebouwd dus als we hem roepen doet hij soms even met veel moeite zijn ogen open.Dat is voor ons geweldig eindelijk wat reactie.

X Els en Annet

Dinsdag 18 oktober

Na een onrustig dag gister heeft Mies een redelijke nacht gehad. Hij is nu redelijk stabiel.
De medicatie wordt nu zachtjes aan afgebouwd.Na een week geen ontlasting heeft Mies na de nodige medicatie daarvoor eindelijk 3 x zijn ei gelost.Dat lucht op.

X Els en Annet

maandag 17 oktober 2011

Maandag deel 2

Mies heeft vanmiddag een bronchoscopie gehad om het vastzittende slijm weg te halen.Normaal hoest je het slijm op maar dat kan Mies niet.Hij is nog steeds een beetje aan het rommelen.Hopen dat hij een rustige nacht heeft en dat we morgen met beter nieuws kunnen komen.We hebben morgen zo ie zo een gesprek met de arts kijken wat die ons te melden heeft.

Maandag 17 oktober

Mies heeft een onrustige nacht gehad vanwege de operatie van gisteren.
Zijn bloeddruk is aan het schommelen ,iets verhoging ,hartslag wat snel en hij is wat aan het rommelen met de beademing.Ze hebben Mies weer wat dieper in slaap gebracht en de medicijnen weer verhoogd.Op dit moment is de beademing weer wat beter..
De verhogen komt door een beestje (welke weten ze nog niet),daar krijgt hij nu antibiotica voor.
Dit was het voor nu dus weer hopen duimen en kaarsjes branden.

X Els en Annet

zondag 16 oktober 2011

Zondag 16 oktober

Wat kan je eigen bed toch lekker liggen!!!!!En wat is het dan toch weer fijn in Langedijk!!!
Ook nog even samen met Dennie naar het voetbalveld geweest met dat super mooie weer.
We moesten natuurlijk de mannen van LSVV 4 aanmoedigen en dat heeft geholpen 2-0 winst.
Mies was de nacht goed door gekomen  en het was wachten op de operatie.Om plus -minus half 2 ging hij naar de OK. Toch wel weer spannend! Om half 4 werd ik gebeld dat de operatie goed was verlopen en dat ze de wond hadden dicht gemaakt.Nu alleen weer even een goede balans vinden om weer stabiel te zijn. We zijn net weer even bij hem geweest en hij ligt er rustig bij.Hij wordt nog steeds in diepe slaap gehouden nu hopen dat na deze operatie dat wordt afgebouwd en dat we dan een dezer dagen wat contact met hem kunnen maken want het is erg stil en dat zijn we niet van hem gewend!!!!

Dikke Kus Els en Annet