woensdag 28 september 2011

Alweer woensdag.

Het is alweer woensdag en de week is door midden. Niet dat het mij wat uit maakt maar dat is toch het gezegde.

Wat is dat skypen toch een uitvinding. Ik ga nu elke dag even met Annet achter de computer om te skypen. Eerst had ik een idee dat het niet zo veel voor zal stellen. Maar het is toch echt wel leuk om te doen als je zo'n eind bij elkaar vandaan bent. Dennie heeft niet altijd zin om met mij te skypen. Als hij er dan eenmaal achter zit vindt hij het toch wel leuk en zegt blij te zijn om me weer even te zien.
What`s App is natuurlijk ook heel leuk en doe dus niets anders met Annet. De hele dag door sturen we elkaar een App met de meest onnozele dingen. Nee , niet alleen onnozel ook veel belangrijke dingen zoals : 'ik hou van jou', 'ik mis je' en 'ze mogen komen hoor!!!!'

De conditie wordt al iets beter en ik loop nu een heel rondje over de afdeling. Natuurlijk met zuurstof maar ik ben wel al heel trots aan het lopen achter die mooie rollator. Rondetijd weet ik niet en ben ik ook niet benieuwd naar. Vanmorgen was Sanne nog langs geweest met een apparaatje om mijn spierkracht te meten. Dit kostte me best wel wat moeite en was dus snel af. We hebben de helft gedaan en de andere helft komt morgen. Wel hebben we al afgesproken dat ik een schema moet gaan volgen om de spierkracht op pijl of omhoog moeten halen. dit betekent 2 keer in de week naar de sportzaal.

De dag begon vandaag wat duf. Ik had nergens zin in en ik kwam totaal niet op gang. Gelukkig werd het in de middag beter en had dus even de tijd genomen om te scheren. Wel weer opgeknapt al mag ik het zelf zeggen. Dat mag ook wel voor de energie die ik er in steek.

Ik heb zin in morgen. Annet, Dennie en Niek komen om 11 uur op bezoek. Dennie heeft een afspraakje met Tiny, maarschappelijk werkster, om eens lekker te praten. Het zal ons benieuwen hoe dat zal lopen. Kunnen wij even een koppie koffie halen als ik het trek. Dus vroeg slapen om morgen een keer vroeg uit de veren te gaan en gedouched en al mijn kanjers te begroeten.
Dan gaan ze om een 2 weer richting huis, Annet gaat even naar de Fysio om zich te laten masseren. Het zit helemaal vast bij haar en straalt uit naar haar hoofd. Wat wil je ook met al die ellende en stress, dan gaat het vanzelf vastzitten. Hopen dat het helpt.
Als het goed is komen Frans (en zijn jongens) ook nog langs na zijn werk. Super dat zij elke week komen.

Hierbij wil ik benadrukken dat elk bezoek dat de reis maakt naar het hoge noorden, elke kaart die binnen komt, elk mailtje wat we ontvangen en elke steun die wij ontvangen, echt SUPER is !!!!!!

Ik kan nu alleen maar vertellen dat ik me toch wel beter ga voelen en het lijkt dat het allemaal weer wat makkelijker gaat. Ik heb een nbuurvrouw gekregen op de kamer en als ik naar haar kijk, zie ik mezelf 5 weken terug. Dan kan er een hoop veranderen in die 5 weken.

Groetjes, Mies.

maandag 26 september 2011

het weekend zit er op.

Ik begin waar ik vorige week eindigde, een foto met me neef. Nu is de neef een stukje kleiner en jonger. Het is Stijn en is 10,5 maand oud hier.
Ik heb nu nog 1 neef te gaan en dan hebben we ze alledrie gehad. Dus Jan kom op dan mag je met je grote oom op de foto.

Zaterdag heerlijk uitgeslapen waardoor ik vol goede moed aan de dag begon. Even gewassen en aan de thee. Met Dennie geskyped en hij had gewonnen met de voetbal. 12 uur een bord hachee die zo ontzettend lekker was dat ik achteraf te kort had besteld. Ja en dan na het eten even uitbuiken en natuurlijk vielen de oogjes daarbij weer eens dicht. Toen ik wakker werd ging ik een rondje door de gang en belandde uiteindelijk in mijn stoel en was klaar voor het bezoek. Al wat er kwam , geen bezoek. He dat raar, geen bezoek? Ik ben deze weken erg verwend denk ik want ik ging er helemaal vanuit dat er bezoek kwam. En zeker in het weekend. Maar goed, er kwam dus niemand.

Dan in mijn eentje voetbal kijken. PSV - RODA JC. Er valt weinig over te vertellen dan een 7-1 winst voor PSV en een heel slecht RODA. Daarna de topper van de zaterdag. AJAX - TWENTE. Leuke wedstrijd met een nog leukere uitslag. Nou moet ik eerlijk zeggen dat AJAX natuurlijk had moeten winnen door het doelpunt dat afgekeurd werd maar ja. Gedane zaken nemen geen keer en ik vind het niet erg. Meerdere met mij denk ik.

Dze hele avond een beetje zitten 'whats-appen' en sms-en met Frans en Leon. Wat een slap gezeur kwam daar af en toe uit. Het was wel leuk.

Zondag dan. 12.30 kwamen Wim en Dik met een ware pickninck mand. Ik hoopte dat daar niet allemaal spul voor mij in zou zitten want hij was echt heel vol. De laptop werd omgedraaid zodat iedereen AZ - Feijenoord kon zien en toen ging de mand open. Eens even kijken zei Dik. 0% voor Dik, amsteltje voor Wim en wat wil jij Mies. Ik hoefde even niets, krijg al genoeg hier.
Borrelnootjes erbij en lekker zitten. Wel steeds naar de deur kijken of het wel goed was en er geen zuster ofzo aan kwam. 2 uur later en een picknickmand leger gingen ze weer. Ik heb het vast gelegd dus hierbij :

Wim en Dik werden afgelost door Rob, Brie, Stijn en Robin. Ze moesten gelijk geld aan mij betalen voor de competitie Coach van het Jaar. Stijn mooi op de grond gezet maar dat vond hij later toch niet zo leuk en liet dan ook maar even weten dat hij er was.
Nadat zij weer huiswaarts waren gegaan een broodje gegeten en even de oogjes gesloten.

In de avond gechat met Marcel en Petra Betjes, wat uiteindelijk uitgroeide tot skypen. Heel even maar omdat ik wilde slapen en dat ook werd aangeraden door hen omdat ik toch wel benauwd klonk. En dat was ook zo.

Vandaag een rustige dag gehad maar wel een goede en met leuk nieuws want ik mocht op de weegstoel. Jawel ik ben 56 kilo !!!!!!
Heerlijk gevoel dat ze er lekker aankomen die kilo`s.

Groetjes Mies.