maandag 26 september 2011

het weekend zit er op.

Ik begin waar ik vorige week eindigde, een foto met me neef. Nu is de neef een stukje kleiner en jonger. Het is Stijn en is 10,5 maand oud hier.
Ik heb nu nog 1 neef te gaan en dan hebben we ze alledrie gehad. Dus Jan kom op dan mag je met je grote oom op de foto.

Zaterdag heerlijk uitgeslapen waardoor ik vol goede moed aan de dag begon. Even gewassen en aan de thee. Met Dennie geskyped en hij had gewonnen met de voetbal. 12 uur een bord hachee die zo ontzettend lekker was dat ik achteraf te kort had besteld. Ja en dan na het eten even uitbuiken en natuurlijk vielen de oogjes daarbij weer eens dicht. Toen ik wakker werd ging ik een rondje door de gang en belandde uiteindelijk in mijn stoel en was klaar voor het bezoek. Al wat er kwam , geen bezoek. He dat raar, geen bezoek? Ik ben deze weken erg verwend denk ik want ik ging er helemaal vanuit dat er bezoek kwam. En zeker in het weekend. Maar goed, er kwam dus niemand.

Dan in mijn eentje voetbal kijken. PSV - RODA JC. Er valt weinig over te vertellen dan een 7-1 winst voor PSV en een heel slecht RODA. Daarna de topper van de zaterdag. AJAX - TWENTE. Leuke wedstrijd met een nog leukere uitslag. Nou moet ik eerlijk zeggen dat AJAX natuurlijk had moeten winnen door het doelpunt dat afgekeurd werd maar ja. Gedane zaken nemen geen keer en ik vind het niet erg. Meerdere met mij denk ik.

Dze hele avond een beetje zitten 'whats-appen' en sms-en met Frans en Leon. Wat een slap gezeur kwam daar af en toe uit. Het was wel leuk.

Zondag dan. 12.30 kwamen Wim en Dik met een ware pickninck mand. Ik hoopte dat daar niet allemaal spul voor mij in zou zitten want hij was echt heel vol. De laptop werd omgedraaid zodat iedereen AZ - Feijenoord kon zien en toen ging de mand open. Eens even kijken zei Dik. 0% voor Dik, amsteltje voor Wim en wat wil jij Mies. Ik hoefde even niets, krijg al genoeg hier.
Borrelnootjes erbij en lekker zitten. Wel steeds naar de deur kijken of het wel goed was en er geen zuster ofzo aan kwam. 2 uur later en een picknickmand leger gingen ze weer. Ik heb het vast gelegd dus hierbij :

Wim en Dik werden afgelost door Rob, Brie, Stijn en Robin. Ze moesten gelijk geld aan mij betalen voor de competitie Coach van het Jaar. Stijn mooi op de grond gezet maar dat vond hij later toch niet zo leuk en liet dan ook maar even weten dat hij er was.
Nadat zij weer huiswaarts waren gegaan een broodje gegeten en even de oogjes gesloten.

In de avond gechat met Marcel en Petra Betjes, wat uiteindelijk uitgroeide tot skypen. Heel even maar omdat ik wilde slapen en dat ook werd aangeraden door hen omdat ik toch wel benauwd klonk. En dat was ook zo.

Vandaag een rustige dag gehad maar wel een goede en met leuk nieuws want ik mocht op de weegstoel. Jawel ik ben 56 kilo !!!!!!
Heerlijk gevoel dat ze er lekker aankomen die kilo`s.

Groetjes Mies.

3 opmerkingen:

 1. hej Mies,
  Fijn dat je weer wat aankomt, houden zo!
  leuke foto met je neefje.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Florank, ja heel lekker dat er wat kilo`s aankomen. Ik merk het ook echt wel nu, krijg toch een dikke pens. Maar ja dat is wat ik uiteindelijk wil dus moet ik niet zeuren. Op naar de 60 !
  X Mies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mies,
  Hier je overburen Peter en Angelique. Goed om te zien dat buikje. Ik dacht van de week, even horen aan Annet op welke afdeling je lag, wilde even langskomen, want ik zag laatst Annet en je zoontje in het MCA lopen. Dus ik netjes aanbellen en mijn verhaal vertellen. "Dat kan zei ze, maar hij ligt wel in Groningen". Oh, oke zou je zijn adres door de brievenbus willen gooien? Dat heeft ze netjes gedaan, met als verrassing je blog. Maar we komen zeker een keer langs, en ondertussen blijf wij je blog volgen.
  heel veel sterkte en geluk.
  groetjes Peter, Angelique, Layla en Djordy

  BeantwoordenVerwijderen