zaterdag 17 september 2011

Luie zaterdag.

Mooie dag gister, maar ik moest het vandaag bezuren. Jordy en Marieke waren om 12 uur bij me op bezoek. Ze hebben vakantie en dus op naar Groningen. Erg leuk. Net nadat zij weg waren kreeg ik een sms van Jopie dat ze net op de afsluitdijk reden. Half 4 waren ze er. Deze keer was ik nog wel aanwezig. de vorige keer namelijk dat ze hier heen reden was ik als verrassing naar huis gekomen en kwamen zij dus voor Jan met de korte achternaam.
En als klap op de vuurpijl werd ik verblijd met de komst van Annet en Dennie. Zij reden met Christiaan mee. Lekker even bij gekletst en natuurlijk even knuffelen. Annet en Christiaan hebben de kaarten voor me opgehangen waardoor ik weer een mooi uitzicht heb. Het duurde wel wat lang omdat Christiaan nogal nieuwsgierig is en alle kaarten ging lezen, zo is hij ook weer een beetje op de hoogte.
Een erg leuke, drukke dag dus waardoor ik op tijd in bed lag. Vandaag uitgeslapen tot half 10. Daarna een ontzettend luie dag gehad.
12 uur liep bas (van AZ) mijn kamer binnen met een ontzettend grote kaart. Hierin hadden mijn oud collega`s een groet geschreven en is natuurlijk leuk om te krijgen. Ook had hij een AZ sweater mee met daarop wat handtekeningen van een aantal spelers. Dan ook nog tenuetjes voor in de auto. Ik ben dus zeker niet vergeten door AZ.
Na ruim 3 uur "ouwe hoeren" over van alles en niks moest hij weer weg om op tijd in het zwembad te liggen. Zeer gezellig en de tijd vloog voorbij.
Even de ogen dicht en in de avond tv gekeken. Blog bijwerken en nu slapen.
Morgen weer een nieuwe dag waarbij ik om 12.30 klaar moet zitten om de topper te bekijken. Het zal mij benieuwen......
Welterust en tot morgen, Mies.

Nog even waar ik natuurlijk niet mee bezig ben maar heel ons dorp wel.
Allemaal heel heel heel veel plezier met de kermis. Ik ben er dus niet bij dit jaar maar Annet en Frans zijn van de partij dus dat kan niet mis gaan.
Laat ze een mooie kermis hebben en respecteer hun situatie. Voor hen is het ook even de boel even proberen los te laten. Een knipoog of iets dergelijks zegt genoeg. Zo denk ik er in ieder geval over. Alvast bedankt..
Over 1-2 jaar weer !!!!!!! DIT...........


vrijdag 16 september 2011

Vrijdag

Wat een wedstrijd gister. Ik keek naar PSV maar ik was niet echt trots op mijn cluppie. Als het zondag ook zo gaat ben ik bang dat het slecht afloopt.
AZ daarentegen was wel goed en wat een GOAL van Jozy, ongelovelijke pegel in het kruis. Daar geniet je dan van. Twente ook een mooi resultaat maar dat heb ik in hele kleine stukjes gezien dus daar kan ik niet over oordelen.

Ok dat was de voetbal. Gister had ik een aardige dag. Af en toe even dat het niet lekker ging met ademhalen maar dan weer eens heel goed concentreren en dan na een half uur gaat het wel weer. Gelukkig gaat het iedere dag een beetje beter.

Ik mocht ook nog een echo van mijn hart laten maken maar daar heb ik geen uitslag van. Als het niet goed is hoor ik het vanzelf, daar ga ik van uit.
Vandaag is Dr. Nossent al langs geweest en zei dat ik er uit zag als een hele pief zoals ik er bij lag in bed. Maar wanneer je wat gaat doen geloof ik graag dat je snel klaar bent. Ik moest proberen om toch meer uit bed te zijn, dit had ik zelf ook in gedachten.
Ook ben ik net met de zuurstofslang richting de WC gelopen en dat ging goed. Dat is toch wel lekker ipv op de po-stoel. Dat zijn toch weer wat meters per dag aan training.

woensdag 14 september 2011

dikkere kop

Van ochtend vroeg werden we verhuisd van kamer omdat er hier op de afdeling draadloos internet wordt geinstalleerd. Dus om 8 uur werden Gerda (mijn buurvrouw) en ik naar het kamertje naast ons gebracht.
We liggen nu op een 2-persoons kamer, nummer 65. Of ik hier blijf is nog niet zeker maar de tijd zal het leren. Ik ga me daar niet zo druk om maken.
We hebbende kaarten nog opgehangen want het worden er ondertussen best wel veel. Hartstikke leuk zo veel kaartjes. het is elke dag weer uitkijken naar de post, wat die me weer zal brengen.
Gister had ik een goede dag en was dus heel blij.
De fysio is langs geweest en heeft twee elastieken aan mijn bed gehangen waarmee ik wat krachtoefeningen kan gaan doen. Dit om toch nog een beetje mijn spieren bij te houden voor wat ik heb. Ook hebben ze een plankje met daarop 2 trappers die rond kunnen draaien neer gezet. Dus aan de bak met die trappers.
Gister werd ik aangenaam verrast door bezoek uit Wateren. Wolter en Ineke van tarel kwamen langs. Voor diegene die niet weten wie dit zijn : Wolter is de "volleybalgoeroe" van Stichting Sport en Transplantatie.
Ontzettend leuk dat zij er even waren.
Natuurlijk gister ook naar de kraker Barca-Milan zitten kijken. Vanavond Ajax tegen Lyon. Dat zal mij toch benieuwen maar ik hoop evengoed dat Ajax wint.

Vanmiddag heb ik weer eens 3 kwartier onder de douche gezeten. Tussendoor kwamen ze maar eens vragen of ik er nog was en niet door het putje gespoeld was. Daarna het mes langs mijn kin gehaald. Wat knap ik daar toch van op al zeg ik het zelf. Simone de Ruiter zegt het altijd tegen me maar ja die wil ik natuurlijk geen gelijk geven.(sorry Simoon)
Maar als ik dan in dat kleine scheerspiegeltje kijk zie ik wel dat ik een prednisonkoppie krijg.

Ik vind het niet erg want nu zit er tenminste weer wat aan.
Nu zit ik heerlijk op bed en het gaat goed.
Morgen weer meer dus tot de volgende keer maar weer.
Mies.

maandag 12 september 2011

Ik ben in de lucht !!!Hallo allemaal,
eindelijk ben ik er dan. Ik ben vanaf vorige week maandag met mijn telefoon in de weer geweest om mijn blog "proberen" te doen. Helaas werkt dat niet echt goed en dus heeft het even geduurd voordat ik weer wat geblogd heb.
Ik zal nu proberen om het bij te houden en jullie op de hoogte te houden over het wel en wee hier in Groningen.
Dit even snel een berichtje om te laten weten dat ik weer in de lucht ben en natuurlijk mijn adres door te geven :

Universitair Medisch Centrum Groningen
Michel van Straaten
Afdeling D3VA kamer 66-2
Postbus 11120
9700 CC Groningen

Morgen ga ik meer aandacht besteden aan mijn blog om nu lekker te gaan slapen (hoop ik)

Groetjes, Mies.