dinsdag 12 juni 2012

Schandalig lang terug !!!

Hallo, ja het is al een hele tijd terug dat ik wat geschreven heb. Het is eigenlijk schandalig maar ja dat ik niets geschreven heb is ook wel weer een goed teken. Dit betekend namelijk dat ik niet echt met het verleden bezig ben. Ik kijk ook meer in de toekomst, al is dat niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet als het niet zo goed gaat.
Het is een hele tijd goed gegaan en zat ik lekker in mijn vel. Ik heb wel in april wat probleempjes gehad met rode vlekjes op mijn benen. Dit bleek achteraf iets te zijn, wel een week in het ziekenhuis gelegen.
Nu lig ik weer in het ziekenhuis en mag morgen naar huis. Ik zat er namelijk helemaal doorheen.
Mijn conditie ging iets omlaag, kreeg wat groen sputum, buik deed zeer en de pijn van de Clagget-holte was niet onder controle. Hierdoor maakte ik me ernstig zorgen waardoor ik er psychisch helemaal doorheen zat.
Vorige week woensdag opgenomen met psychische en lichamelijke klachten. Gelukkig was er lichamelijk geen reden tot paniek en dat stelde me direct al wat gerust. Een week rust nemen en even alles op een rijtje zetten met medewerking van de Maatschappelijk Werkster van de afdeling ben ik er weer een beetje. Natuurlijk moeten we, Annet en ik, het thuis proberen zo te houden.
Ik voel me nu weer sterk genoeg om de fysio, die ik gestaakt was, weer op te pakken. Tevens gaan we samen met Frans er aan werken om toch wat structuur in ons leven te bouwen. Deze was ver te zoeken.
We hopen dat het allemaal weer goed gaan en we gaan er voor de volle 100% tegen aan.
Tot zover weer even een update van mij en ik ga er vanuit dat het niet meer zo lang zal duren eerdat ik weer wat ga schrijven. Zal ik zeggen dat ik probeer een maandelijkse update te houden.
Groetjes Mies.