zaterdag 3 september 2011

Hete zaterdag.

Wat een warme dag was het vandaag. Annet en Dennie waren vanochtend bij me en ik voelde me goed dus gingen we even naar beneden. Ook even buiten kijken zei Annet. Nou dat heb ik geweten, wat een warmte. Dat heb ik de hele dag niet uit mijn lijf gekregen. Maar voor de mensen buiten is het eindelijk wel weer eens lekker zo'n dag.
Dennie had 5-1 gewonnen met de voetbal. Vandaag was ook de dag van het staatsloterij-uitje en de beddenrace. Annet is met het staatsloterij-uitje ingestroomd met eten en Dennie is bij opa en oma. Ze zouden misschien naar de kermis in Alkmaar , helaas voor hem is dit niet doorgegaan. morgen misschien heeft oma gezegd.
Dan mijn verhaaltje, ik ga dus wel naar Groningen !!!! Wanneer weten we nog niet precies maar ik ga er vanuit dat het dinsdag of woensdag is. Met de ambulance is mij verteld.
Op zich voel ik me wel goed maar heb nog vaak het gevoel dat ik weer een benauwdheids aanval krijg. Ik loop ook niet meer naar de wc omdat ik dan echt weer benauwd word. Dan is een po-stoel toch echt een goede uitvinding.
Zeker als hij op tijd gebracht wordt anders heb je een bed vol. Dat is echt niet prettig kan ik je vertellen.
Ik heb wel een goed gevoel om te verhuizen alleen zie ik er vreselijk tegen op om niet zo veel bezoek te ontvangen. Het zal natuurlijk wel een stuk minder worden ipv dat ik in Alkmaar lig. Maar ik blijf per mail,FaceBook, telefoon (als ik lucht genoeg heb!) en blog natuurlijk bereikbaar.
Maar het ergste is natuurlijk Annet, Dennie en familie niet echt in de buurt te hebben!!! Zeker in geval als er wel longen komen. Dan zijn ze wel heel erg ver van me vandaan om het allemaal te gaan beseffen wat er weer gaat gebeuren. Dus laten we maar hopen dat er wat komt als zij bij mij zijn.Het is sowieso een pokke eind weg ook al komen er nog geen longen !!
Zodra ik weet waar ik kom te liggen meld ik dit direct en kunnen jullie mij nog meer kaartjes sturen of gezellig op visite komen.
Laat dat dan even aan Annet weten, misschien wil ze dan wel meerijden?
Voor alsnog lig ik dus in Alkmaar op afdeling 317 kamer 633.
Groetjes en tot snel, Mies.

donderdag 1 september 2011

Klote bericht.

Wat een gekloot!!! Dokter is net langs geweest. Hij vertelde mij dat er geen mogelijkheid is dat ik mijn wachttijd hier in Alkmaar kan blijven doen. Dus is het de bedoeling dat ik toch móet verhuizen naar Groningen. Dat is een hele zware domper. In de loop van volgende week zal ik dan waarschijnlijk wel daar heen gaan. Dit is dus een hele grote streep door de rekening. Nu is het helemaal tijd dat er longen komen.

woensdag 31 augustus 2011

Tweede nacht zit er op.

Nou daar zijn we weer. Van de ergste schrik bekomen. Gister dus besproken wat de bedoeling dus eigenlijk is. We zijn een antibiotica kuur gestart om toch de eventuele bacteriën te doden. Dit zou namelijk een oorzaak zijn waardoor het slechter gaat. Ook zijn we weer aan het vernevelen, maar dat sloeg niet aan dus ben ik daar mee gestopt. Ik werd juist benauwder dan dat het minder zou moeten worden. Prednison is omhoog gegaan en verder geven ze mij een veilige omgeving. Ik ben nu in ieder geval nooit meer alleen en in geval van nood hoef ik niet snel in paniek te raken. Er is heel nauw contact met Groningen. Zoals het er nu voor staat blijf ik in Alkmaar. Mocht het nog slechter met me gaan bestaat de mogelijkheid dat ik toch naar Groningen verplaatst word. We hopen natuurlijk dat ik vanaf hier het telefoontje krijg dat et een donor is.
Dit is even zoals het er voor staat. Morgen misschien mee en dus de groetjes van mij.

PS de kaarten kunnen naar :

Michel van Straaten
MCA
Wilhelminalaan 12
1815 JD
Alkmaar
Afdeling 317, kamer 633

maandag 29 augustus 2011

Wat een dag. Vanochtend had ik het zo benauwd dat ik Annet van haar werk moest bellen. Zij heeft het UMCG gebeld, over 3 kwartier zou ik terug gebeld worden. Dit was te lang voor mij en toen werd het nog erger. Ik dacht dat ik het niet zou redden dus Annet moest 112 bellen van mij. Wat een snelheid, binnen 5 minuten waren zij met zwaailicht en sirene bij ons. Ik lig dus nu in Alkmaar en het gaat al wat beter. We hebben nu besloten samen met Groningen dat ik hier blijf totdat er een donor komt. In principe in Alkmaar (MCA) en als het erger wordt dan toch het UMCG. Mijn adres is dus nu : MCA, afd 317 kamer 633.