zaterdag 3 september 2011

Hete zaterdag.

Wat een warme dag was het vandaag. Annet en Dennie waren vanochtend bij me en ik voelde me goed dus gingen we even naar beneden. Ook even buiten kijken zei Annet. Nou dat heb ik geweten, wat een warmte. Dat heb ik de hele dag niet uit mijn lijf gekregen. Maar voor de mensen buiten is het eindelijk wel weer eens lekker zo'n dag.
Dennie had 5-1 gewonnen met de voetbal. Vandaag was ook de dag van het staatsloterij-uitje en de beddenrace. Annet is met het staatsloterij-uitje ingestroomd met eten en Dennie is bij opa en oma. Ze zouden misschien naar de kermis in Alkmaar , helaas voor hem is dit niet doorgegaan. morgen misschien heeft oma gezegd.
Dan mijn verhaaltje, ik ga dus wel naar Groningen !!!! Wanneer weten we nog niet precies maar ik ga er vanuit dat het dinsdag of woensdag is. Met de ambulance is mij verteld.
Op zich voel ik me wel goed maar heb nog vaak het gevoel dat ik weer een benauwdheids aanval krijg. Ik loop ook niet meer naar de wc omdat ik dan echt weer benauwd word. Dan is een po-stoel toch echt een goede uitvinding.
Zeker als hij op tijd gebracht wordt anders heb je een bed vol. Dat is echt niet prettig kan ik je vertellen.
Ik heb wel een goed gevoel om te verhuizen alleen zie ik er vreselijk tegen op om niet zo veel bezoek te ontvangen. Het zal natuurlijk wel een stuk minder worden ipv dat ik in Alkmaar lig. Maar ik blijf per mail,FaceBook, telefoon (als ik lucht genoeg heb!) en blog natuurlijk bereikbaar.
Maar het ergste is natuurlijk Annet, Dennie en familie niet echt in de buurt te hebben!!! Zeker in geval als er wel longen komen. Dan zijn ze wel heel erg ver van me vandaan om het allemaal te gaan beseffen wat er weer gaat gebeuren. Dus laten we maar hopen dat er wat komt als zij bij mij zijn.Het is sowieso een pokke eind weg ook al komen er nog geen longen !!
Zodra ik weet waar ik kom te liggen meld ik dit direct en kunnen jullie mij nog meer kaartjes sturen of gezellig op visite komen.
Laat dat dan even aan Annet weten, misschien wil ze dan wel meerijden?
Voor alsnog lig ik dus in Alkmaar op afdeling 317 kamer 633.
Groetjes en tot snel, Mies.

2 opmerkingen:

  1. Ik lees altijd je berichten. Heel erg veel sterkte. Ik hoop dat de longen snel komen. Ik weet hoe vervelend het is om in een ziekenhuis ver weg te moeten liggen.

    Liefs Gwen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je ook veel sterkte in het ver weg ziekenhuis, ik ben ook al een tijdje een stiekeme meelezer en mede cfer op de wachtlijst!

    Hopelijk komen de nieuwe longen vlug....

    BeantwoordenVerwijderen