donderdag 23 december 2010

Caravan weg !

Dacht ik van de gemeente af te zijn wat bertreft de WMO, komen ze bij me aan de deur om te zeggen dat ik mijn caravan weg moet halen.
Dat is niet zo heel vreemd omdat deze al vanaf 20 Oktober voor mijn huis staat en de buren al een paar keer gevraagd hebben wanneer hij weg gaat.
Dus vandaag moest ik toch maar het klusje klaren. Naar mijn idee heeft een buurman de gemeente gebeld om het mij te vragen. Wel wat kinderachtig maar toch ook weer begrijpelijk. Maar ik red het niet, dus een vriend gebeld (Jopie en Dennis) of die mij even wilde helpen. Dennis was aan het werk en Jopie kwam er direct aan. Daarna nog even met Jopie een paar boodschappen gehaald. Toch was ik naar de klote en hoop (moet) morgen de rest te halen.
Vanavond AJAX - AZ op de tv en Wim heeft gevraagd of ik daar kom kijken. Ik denk het wel want ik heb wel een tukkie gedaan vandaag dus ik ben er weer een beetje. En als ik op de bank zit is er niets aan de hand. alleen de weg er naar toe is niet zo prettig. Hopelijk wint AZ en zien we een leuke wedstrijd. morgen alvast aan het kesrtdiner beginnen anders red ik het dus van-ze-lang-zal-ze-leven niet af.

woensdag 22 december 2010

Toch gedaan !!!!

Vandaag, of eigenlijk gister, hebben we de knoop doorgehakt en echt besloten om de traplift aan te schaffen. Nu kunnen we niet meer terug omdat ik getekend heb bij Stannah. De trap is opgemeten en we hopen dat hij eind Januari geinstalleerd wordt. voordat Michel van Stannah kwam hebben we nog even geschaatst. Nou ja we, Dennie om misverstanden te voorkomen. Ik zat achter de ramen te kijken hoe goed hij het deed. Ik was super trots op hem. Vorig jaar kon hij nog niet staan op de dubbele ijzers en had er totaal geen plezier in. Nu heeft hij van die stevige ijshockey schaatsen en hij stapte eerst achter een stoel maar vond het niets. Dus probeerde Dennie het zonder en hij "liep" er zowaar op weg. Even later ging hij voor mijn gevoel als een speer. Dus je kan je wel voorstellen dat ik zo trots ben als een pauw omdat ik dit nooit verwacht had. vanmiddag dus wel naar de klote omdat ik er toch nog een paar keer bij ben geweest. Ook mijn invalide parkeerkaart opgehaald bij de gemeente. Dat werd wel tijd na ruim 4 weken. Dus morgen ga ik boodschappen doen terwijl mijn auto dichtbij kan staan. Dat maakt het toch een stukje minder zwaar. Straks weer op tijd naar bed omdat ik denk dat het boodschappen doen morgen een grote kluif wordt. Ik heb wel zin in de Kerst want ik kan me ook weer een beetje uitleven in de keuken. mooi buffetje maken voor tweede kerstdag, rustig aan maar wel leuk en lekker.

dinsdag 21 december 2010

Traplift.

morgen komt de trapliften man weer bij me om de trap op te meten.
Dus we hebben de stap genomen en gaan een traplift aanschaffen.
Wat de gemeente ook zegt tegen en over ons, wij krijgen een traplift !!!!
Het mooie is zelfs nog zo dat, als we hem zelf aanschaffen, de traplift nog goedkoper is dan wanneer de gemeente hem laat plaatsen. Bij de gemeente moet je nog 3 jaar een eigen bijdrage betalen die hoger is dan eigen aanschaf. En daarbij komt nog eens dat ik de traplift terug kan laten kopen wanneer ik hem niet meer nodig heb. Ik ben erg blij met dit besluit maar hoop hem niet lang nodig te hebben.
Vandaag weer een dagje thuis zitten want annet heeft de auto mee naar haar werk. Ik denk even Playstationnen met Dennie en misschien wat koekjes bakken ofzo. Het wordt vast een leuke dag. Oja een meisje die ik volg via een blog die al 6 maanden op Hoog Urgent Internationaal stond voor haar re-transplantatie, is afgelopen nacht getransplanteerd. Dit gaf mij een heel goed gevoel en ik leef met haar mee dus hopen dat het snel goed met haar gaat.

maandag 20 december 2010

Zwaar weekend.

Zo daar zijn we weer. Bij gekomen van het weekend. We begonnen heel rustig op de bank en lekker binnen zitten omdat het echt te slecht weer was om naar buiten te gaan. Dat was ook maar goed omdat ik me echt wilde sparen voor de avond omdat we dan een 12,5 jarig huwelijk hadden van vrienden van ons. Dennie was te logeren bij opa en oma, waardoor wij rustig even naar het feestje konden gaan. Iedereen was blij dat we er waren en hadden het niet verwacht dat ik er zou zijn. We waren er om ongeveer half 10, ik was dan ook bek af om 12 uur waardoor we even later naar huis zouden gaan. de taxi kwam jammer genoeg pas om 1 uur dus het was iets later dan ik verwachtte. Het was wel gezellig. Natuurlijk de volgende dag helemaal af en nergens zin in, terwijl we zelfs uitgeslapen habben tot 11 uur. Toch Dennie even halen bij opa en oma. Daarna onder een plaid op de bank voetbal kijken en er pas afkomen wanneer het echt nodig was. Dus al met al een leuk weekend maar heel vermoeiend.