donderdag 23 december 2010

Caravan weg !

Dacht ik van de gemeente af te zijn wat bertreft de WMO, komen ze bij me aan de deur om te zeggen dat ik mijn caravan weg moet halen.
Dat is niet zo heel vreemd omdat deze al vanaf 20 Oktober voor mijn huis staat en de buren al een paar keer gevraagd hebben wanneer hij weg gaat.
Dus vandaag moest ik toch maar het klusje klaren. Naar mijn idee heeft een buurman de gemeente gebeld om het mij te vragen. Wel wat kinderachtig maar toch ook weer begrijpelijk. Maar ik red het niet, dus een vriend gebeld (Jopie en Dennis) of die mij even wilde helpen. Dennis was aan het werk en Jopie kwam er direct aan. Daarna nog even met Jopie een paar boodschappen gehaald. Toch was ik naar de klote en hoop (moet) morgen de rest te halen.
Vanavond AJAX - AZ op de tv en Wim heeft gevraagd of ik daar kom kijken. Ik denk het wel want ik heb wel een tukkie gedaan vandaag dus ik ben er weer een beetje. En als ik op de bank zit is er niets aan de hand. alleen de weg er naar toe is niet zo prettig. Hopelijk wint AZ en zien we een leuke wedstrijd. morgen alvast aan het kesrtdiner beginnen anders red ik het dus van-ze-lang-zal-ze-leven niet af.

2 opmerkingen:

 1. Ja zulke mensen heb je er bij bah, ik herken het ik zeg wel eens als zulken ooit zelf eens iets krijgen dan wil ik ze wel eens terug zien.

  Maar het is je gelukt je caravan is weg en je kan nu gaan genieten van je wedstrijd ;)
  En zulke buren kun je missen als kiespijn hoor.

  Groetjes Janetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Michel,
  Ik heb je blog gelezen. Het duurde even voor ik in de gaten had dat het hier het blog van mijn achterneef betrof.
  Ik heb na de geboorte van mijn zoontje (heeft ook cf), 8 jaar geleden voor het eerst over jou gehoord. Ik heb toen even kort contact met je moeder gehad. Zij was toen een echte steun voor mijn ouders.
  Naar aanleiding van je blog heb ik net mijn moeder gesproken. Zij vertelde mij over je moeder en schoonzus. Echt verschrikkelijk.
  Ik wist natuurlijk van je transplantatie, en hoe zwaar deze was geweest. Echter van de afstoting wist ik nog niets.
  Ik wil je heel veel sterkte toewensen. Ook voor de komende feestdagen.
  groetjes Simone (Kuijs)

  BeantwoordenVerwijderen