dinsdag 21 december 2010

Traplift.

morgen komt de trapliften man weer bij me om de trap op te meten.
Dus we hebben de stap genomen en gaan een traplift aanschaffen.
Wat de gemeente ook zegt tegen en over ons, wij krijgen een traplift !!!!
Het mooie is zelfs nog zo dat, als we hem zelf aanschaffen, de traplift nog goedkoper is dan wanneer de gemeente hem laat plaatsen. Bij de gemeente moet je nog 3 jaar een eigen bijdrage betalen die hoger is dan eigen aanschaf. En daarbij komt nog eens dat ik de traplift terug kan laten kopen wanneer ik hem niet meer nodig heb. Ik ben erg blij met dit besluit maar hoop hem niet lang nodig te hebben.
Vandaag weer een dagje thuis zitten want annet heeft de auto mee naar haar werk. Ik denk even Playstationnen met Dennie en misschien wat koekjes bakken ofzo. Het wordt vast een leuke dag. Oja een meisje die ik volg via een blog die al 6 maanden op Hoog Urgent Internationaal stond voor haar re-transplantatie, is afgelopen nacht getransplanteerd. Dit gaf mij een heel goed gevoel en ik leef met haar mee dus hopen dat het snel goed met haar gaat.

1 opmerking:

  1. Hoi Michel, een vraagje: zou je mij een mail willen sturen want ik wil graag even een vraag stellen over die traplift en hoe jullie dat hebben aangepakt;) veel mensen in cf-land kennen mij wel, ik ben 23 en heb ook cf. Net huis gekocht wat nog gebouwd moet worden dus nu al aan eht kijken voor een traplift voor in de toekomst.. Maar nu lees ik dat jullie het niet via de gemeente doen en ben ik nieuwsgierig;) ik hoop dat je me wil mailen, yvonnebroeksma @ hotmail.com Yvon

    BeantwoordenVerwijderen