woensdag 27 april 2011

Vakantie.

Dennie heeft vakantie. Dat betekend dat hij de hele dag thuis is en met dit mooie weer veel op het voetbalveld is. Zondag was hij daar ook en was zeer verbaast toen hij een flesje drinken ging halen. Hij hoefde niet eens te betalen en hij mocht ook nog chips en snoep uitzoeken !!! Dit allemaal omdat LSVV 1 KAMPIOEN was geworden. Natuurlijk moest ik dus ook even heen. we ware eerst `s middags bij Niek geweest en lekker op het balkon gezeten met de neus in de zon. We waren heel goed bezig want we waren op de fiets heen gegaan. Om 5 uur reden we weer naar huis en hoopten dat we de bus vanuit Zaandijk nog zouden zien, maar helaas. Dus eenmaal thuis gekomen even snel wat eten en aan Wim gevraagd of die me wilde ophalen om met de rolstoel naar LSVV te gaan (200 meter). Natuurlijk wilde hij het wel en met 10 minuten stonden we in de kantine. Het eerste kwam heel even later aan op de platte kar en daarna begon het feest pas echt. Ik hing aan de bar want er waren geen sta-tafels. Na 2 uurtjes had ik het end al weer in de bek en vroeg aan Sander of hij me even een duw naar huis kon geven. eenmaal thuis namen we er nog eentje toe waarna Sander ook lekker naar huis ging. Het gaat zoals jullie lezen dus wel goed met me maar het weer is toch wel wat raar voor mij, ik lijk er wel wat meer benauwd van te worden. Niet als ik zit maar wanneer enige inspanning doe. Maar dat mag de pret van het mooie weer niet drukken. Dan hebben we 1ste Paasdag heerljk gebrunched bij Zegels met de familie Jonker. Na de brunch gingen we naar Ed en Gaby om het restant van Feyenoord - PSV te kijken. Hadden we beter niet kunnen doen. Daarna lekker met de kont op het lounge-set en een biertje in de hand. Om 22 uur naar huis gegaan en heerlijk geslapen.
Al met al dus een heel leuk en gezellig weekend achter de rug. Ik had het idee om helemaal af te zijn gister maar dat was niet het geval.
Vandaag naar Schagen om schoenen voor Dennie te kopen. deze week voor de rest niet zo veel meer doen om naar Koninginnedag te gaan bij de familie Wit in Broek op Langedijk. Volgende week wil ik een dagje naar Texel en moeten we nog naar de bioscoop van Dennie. dan is het volgens mij wel weer tijd voor een gewone schooldag.......
Groetjes Mies.