vrijdag 14 oktober 2011

Alweer Vrijdag

Hallo Allemaal,

Mies is de nacht rustig door gekomen. Hij ligt er comfortabel bij.Voor namelijk de verpleegsters zijn hem aan het vertroetelen.Hij wordt zelfs elke dag geschoren!!!!
Mies wordt nog steeds diep slapende gehouden. Ze bouwen de medicatie met kleine stapjes af. Er staan evengoed nog wel 8 medicijnpompen dus niet denken dat Mies al zonder kan want dat is nog niet aan de orde.Voor alsnog doet Mies stinkend zijn best en in deze FASE zijn de artsen voor nu gematigd tevreden.
Heel apart voor Mies maar hij heeft nog maar 1 keer een klein beetje gepoept!!!!Dus dit moet zeker beter opgang komen.Voor de rest op dit moment niet meer nieuws.

Groetjes uit Groningen

4 opmerkingen:

  1. Beste mensen

    Pfffff wat een spanning en onzekerheden voor jullie.Ik wens jullie heel veel kracht toe.
    Liefs Gertie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel voorzichtig worden de berichten wat optimistischer.
    Maar hij is er nog lang niet.
    Wel fijn dat er zo goed voor hem gezorgd wordt. Ook zijn uiterlijk.
    Ik wens jullie een goed weekeinde met steeds weer een stapje verder op weg naar "genezing".

    Groetjes Alida

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie gaan hopelijk met deze berichten iets geruster het weekend in, ook al is de strijd nog volop gaande. Weet dat we dagelijks aan jullie denken en meeleven. Het zou fantastisch zijn als we hem straks weer bij kennis kunnen opzoeken en spreken. Volhouden, Michel! Sterkte Annet, Dennie en familie!
    xx Els & Ruurd

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een rustig weekend voor jullie allemaal en wij hopen dat het volgende week dan eindelijk met grote stappen gaat, want Annet en familie jullie zullen ook aan het " labberren " end zitten. Maar voor als nog hou vol.

    Marcel & Petra XX

    BeantwoordenVerwijderen