vrijdag 28 januari 2011

Hij is er !!!

Ja dames en heren, hij is er!
Gister om 10 uur stapten de jongens van Stannah bij me binnen en om half 2 waren ze klaar met het installeren van de traplift. Ik moest hem nog heel even een beetje met rust laten om de accu goed op laden. Natuurlijk kon ik hem wel gebruiken maar nog geen kermis er van maken.


Maar wel ontzettend lekker dat hij er is. Dennie was ook helemaal blij want ik kon hem weer eens naar bed brengen. Natuurlijk wilde hij er ook even op maar dat doen we vandaag pas. Het is namelijk geen speelgoed.
Gister een onwijs goede dag en dus in de avond even naar de biljart geweest om te kijken of het niveau beter was dan onze dinsdag. Maar ik kan jullie vertellen dat het echt niet beter was dan onze avond. Ik ging dan ook met een goed gevoel weer richting huis.

Annet is nu een weekendje naar Texel met de volleybal meiden. Morgen hebben ze daar een wedstrijd en dus een mooie gelegenheid om aan de teamspirit te werken. Dus het is mannenavond in huize van Straaten vanavond. Morgen is de finale van de biljart en gaat Dennie te logeren bij Johan, Marloes en Anna. We gaan wel eerst even naar de biljart met z`n 2en om 4 uur maar voor de avond is er niets aan voor hem en dus mag hij lekker logeren. Hij stond helemaal te springen dat hij naar Anna mocht.

Al met al weer een druk weekend voor de boeg en we zullen wel zien waar het schip strandt, als het me te veel word ben ik zo weer thuis of ga ik niet heen.

Groetjes Mies.

3 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Geweldig dat je nu een traplift hebt!! Wat een uitkomst he! Begreep ik nu dat jij hem zelf aangeschaft hebt? Dit kun je toch vergoed krijgen via de gemeente? In ons vorige huis (ik heb nu alles op de begane grond) en voor mijn transplantatie heb ik er ook eentje gehad en ik vond het ook een uitkomst!!!
  De energie van traplopen kun je beter bewaren voor de leuke dingen en dat heb je zo te lezen ook gedaan door naar biljarten te gaan. Dat doe je goed, GENIETEN WAT JE GENIETEN KAN, van ALLE goede momenten, want dat geeft je juist de moed om vol te houden.
  Fijn weekend, met veel lucht,
  groetjes irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb hem zelf aangeschaft. En ik zal je wat zeggen; het is goedkoper dan via de gemeente. Maar zij willen ook niet echt meewerken. Wanneer ik alles had besteld voor mijn eerste transplantatie had ik alles gekregen maar nu is het echt een probleem. Ik moet verhuizen maar daar wil ik zeker niet aan.
  En wat het genieten betreft dat doe ik zeker als ik de energie heb.
  Groetjes Mies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mies,
  Fantastisch dat de t(r)aplift nu geplaatst is en dat je weer een paar goeie dagen gehad hebt!
  Grappig om het op deze manier te kunnen lezen
  hoe het je de laatste tijd met je gaat alleen hoop ik dat de betere dagen de overhand zullen gaan krijgen!
  Gister was het erg gezellig in het AZ stadion na de 6-1 overwinning op VVV. Eindelijk weer veel doelpunten en kunnen we weer omhoog kijken.
  Dat geld hetzelfde voor jou want deze t(r)aplift geeft jullie ook weer een stimulans om verder te knokken Geniet ervan Mies en een fijne biljartzondag!
  Groeten Jan

  BeantwoordenVerwijderen