zondag 30 januari 2011

Prachtig weekend !

Gister lekker dagje gehad. Eerst om 8.30 naar Frans want dennie moest naar de kapper en daarna ging Dennie naar de kerk (kloosterhof) voor zijn communie-project. Hierdoor kon ik even "snel" naar de supermarkt, bakker en slager. Om 4 uur reden we op de fiets richting de biljart. dennie had zijn NDS mee dus daar had ik geen omkijken naar. Exact 18 uur stond de chinese rijsttafel klaar en konden we heerlijk een paar bordjes opscheppen. Van alles wat en het was heerlijk. Na het eten heb ik Dennie naar Jan gebracht waarna zij met z`n 2en naar huis gingen en ik weer terug naar de biljart.
Het werd daarna toch nog weer later dan ik had verwacht en de klok gaf 3.30 aan dat ik naast Dennie in bed stapte. Om 8 uur werd ik gewekt door onze lieve zoon. Ik vroeg hem om nog even een oogje dicht te knijpen maar dat was iets te veel gevraagd van mij. Maar gelukkig kan Dennie heel goed alleen en ging dan ook om 8.30 naar beneden. Ik werd daarna om 10.15 wakker van mijn schoonvader die koffie kwam drinken. Jan ging om 14 uur naar huis en Dennie en ik waren met z`n 2en aan het hangen binnen huis. Wanneer ik dit typ krijg ik een sms van Annet dat ze op weg naar huis is en oom ong 18.15 thuis is. Heerlijk dat ze er dan weer is. Het is zalig als ze er even niet is maar nog lekkerder als ze weer thuis komt.
Morgen staat er voor alsnog niets op het programma bij mij, dus rustig aan weer de tank bijvullen. Is niet helemaal leeg gelukkig en we zijn het weekend prima doorgekomen.
We hebben een mooi en leuk mannenweekend gehad, voor herhaling vatbaar.

1 opmerking:

  1. Hoi Broer,

    Vanavond hoorde ik van pa dat je een site heb en dat hierop te zien is dat je een lift heb gekregen... Maar wat staat er ook een ellende op, ziekenhuis in en uit. Te licht zijn en niet aankomen... Misschien moet ik eens hard tegen je aanlopen en dan krijg jij een beetje van mij.... En die aapies... Daar wist ik helemaal niets van? Promoten die hap! Niet alleen op de site maar ook bij familie, pa heeft zaterdag broerendag. Hier moet hij zeker 5 apen kunnen slijten lijkt mij... Ik neem er in iedergeval al 6 van je. Zullen we afspreken dat we ze gauw eens komen halen (samen met een bakkie)?

    Voor nu dikke kus van je zussie en haar gevolg.

    BeantwoordenVerwijderen