woensdag 11 mei 2011

Daar zijn we weer.

Dat is een tijd terug dat ik wat geschreven heb. Maar ja dan laat ik nu maar weer eens wat van me horen. De vakantie van Dennie is weer voorbij en hij gaat dan ook weer met veel plezier naar school. Voor mij ook weer wat rustin de tent. Want wees nu eerlijk, voor mij is het echt wel druker dan tijdens gewone schooldagen. Dat betekende dus veel op tijd naar bed omdat het middagtukkie er bij in schoot. Wel een hele leuke koninginnedag gehad met zijn 3-en. Eerst bij de Familie Wit optocht kijken met een bakkie en oranje-tompouce. Na de koffie kregen we een lekker koud biertje van Christiaan en een hapje van Tante Tiny. Daarna zijn we even de markt over gegaan. Ik zal je zeggen dat is voor degene die achter de stoel loopt geen pretje. het was namelijk op de speelweide en alles hobbels en obstakels. Dus op de helft van de mrkt namen we even een pitstop bij Rober. Wij een drankje en dennie verder alleen over de markt. dat vond hij natuurlijk erg stoer, met zijn eigen geld en kunnen kopen wat je zelf wilt. Hij kwam dan ook terug met knikkers, knikkers en nog eens knikkers.`s Avonds nog even bij joop en Els geweest waarna we om ongeveer 9 uur voldaan naar bed gingen.
Afgelopen vrijdag hebben we een dagje doorgebracht op Texel. Eerst even langs het huisje waar ik gewoond heb tijdens mijn verblijf op Texel. daarna naar Ecomare geweest. Dennie vond dit toch wel erg interessant, vooral de opgezette vogels. Alleen de vogelopvang en zeehondenopvang werden verbouwd en dat was wel jammer. Maar toch wel leuk en leerzaam allemaal. Hierna zijn we de Koog in gegaan om wat te eten en een shirtje voor dennie te kopen. Hij had namelijk een dikke sweater aan terwijl het warm weer werd. Hij liep mooi in zijn blote barstje over straat. daarna nog even naar den Burg want we hadden geen shirtje kunnen vinden. Na Den Burg zijn we naar de Catharinahoeve gegaan. Dit is het eethuis waar ik 1,5 jaar gewerkt heb. Ik wilde het toch even laten zien aan Annet en Dennie. Toen we eenmaal op het terras zaten herkende Annet het wel en kwamen we er achter dat we al eens eerder met Clemens hier zijn geweest. Maar heeft toen waarschijnlijk geen indruk gemaakt op Annet anders had ze wel gezegd dat ze het wel wist.
We zouden de boot om half 6 terug nemen in de veronderstelling dat de boot in de vakantie elk half uur ging. Helaas ging de boot om 6 uur en moesten dus een half uurtje wachten. Ook dit was weer een geslaagde dag met mooi weer. Nu is het weer de orde van de dag en gaan we op naar de 1ste communie van Dennie. Dit is op zondag 22 mei.
Ik hoop eerder weer ens wat te schrijven en anders toto 23 mei dan laat ik zeker weten hoe het geweest is.
Groetjes Mies

9 opmerkingen:

 1. Hey Michel,
  Leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt. Zo te horen was koninginnedag en Texel erg gezellig! Ben benieuwd naar je volgende verhaal.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt op Texel gewoond?! Wat leuk :-) Voor hoe lang, en wanneer? Was ik toch in de veronderstelling alle CFers op Texel wel te kennen ;-)
  Wij hadden dinsdag geen zin om te koken en hebben toen even een pannenkoek bij Catharinahoeve gedaan, altijd makkelijk!
  Als het goed is, is de verbouwing bij Ecomare medio oktober/november helemaal klaar. Volgens mij wordt het super.

  Hoe gaat het verder met jou?

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marjolein,
  In 1993 en 1994 heb ik daar gewoond. eerst in Oudeschild op de Bolwerk, dat huis wat boven op de dijk staat en uitkijkt op de haven. daarna ben ik naar Dirk Roeper verhuist in een sta-caravan. Op de Akenbuurt, achter de kartbaan. ik heb van augustus 1993 tot november 1994 bij de catharinahoeve gewerkt. erg gezellig en natuurlijk veel uitgaan. Woon jij dan toevallig op texel.
  groetjes mies.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Michel
  Goed te lezen dat je best leuke dingen onderneemt.
  Maar ben je niet bang dat je 'n oproep misloopt als je op Texel zit ??
  Ik wens je geluk en alle goeds,
  groetjes van iemand die ook wacht op donorlongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee ik ben niet bang dat ik een oproep mis op Texel. Wanneer het overdag is ben je nog op tijd terug. Ik ga er niet logeren. En buiten dat, ik sta niet in die positie op de wachtlijst dat ik me al erg druk moet gaan maken.
  Groetjes Mies.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vorige reactie is weg, heel raar! Ga ik niet herhalen

  Maar, ik kom van Texel en heb mijn nieuwe longen hoor. Kreeg mijn oproep gewoon thuis. Het kan! Hoorde vandaag (was voor controle) dat ze ook eens iemand van een ander waddeneiland hebben gehaald, toen met een reddingsboot.

  Ik kon nog net met de eerst boot die weer ging. Kreeg oproep om 4.45 en er was speling zodat we de boot van 6 konden.
  De Texelse boot gaat 's nachts met spoedgevallen als snel, kan binnen een half uur volgens mij weer varen. Anders sturen ze dus een reddingsboot of zelfs de traumaheli.

  Natuurijk wordt er gezegd dat je niet naar een waddeneiland mag als je op de lijst staat. Maar zou je er zijn en komt er en optie, dan komt het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marjolein,
  je reactie was ook zomaar verdwenen vorige week.
  Ik had zelfs gereageerd maar ook die is weg. Ik zal even kijken of ik die nog ergens op mijn computer heb staan en dan plaats ik hem nogaals.
  Groetjes mies.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Marjolein, dit was mijn reactie :

  In 1993 en 1994 heb ik daar gewoond. eerst in Oudeschild op de Bolwerk, dat huis wat boven op de dijk staat en uitkijkt op de haven. daarna ben ik naar Dirk Roeper verhuist in een sta-caravan. Op de Akenbuurt, achter de kartbaan. ik heb van augustus 1993 tot november 1994 bij de catharinahoeve gewerkt. erg gezellig en natuurlijk veel uitgaan. Woon jij dan toevallig op texel.
  groetjes mies.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, ik woon inderdaad op Texel.
  Mijn hele leven al in Den Burg. Erg leuk hier hoor

  BeantwoordenVerwijderen