vrijdag 28 oktober 2011

Vrijdag 28 oktober

Daar zijn we weer hoor terug in Groningen. Mies ligt rustig maar moest wel weer terug aan de beademing.We gaan even iets rustiger aan dit ging wel erg snel.Hij krijgt elke dag fysio om de spieren weer op gang te krijgen.De fysio moet Mies ook gaan helpen om het slijm wat in zijn longen zit zelf te kunnen ophoesten zodat de beademing eraf kan.Mies heeft gister op het randje van het bed gezeten maar dat ging nog niet echt super maar dit was ook de eerste keer en vandaag mag hij weer!Hij krijgt nog weer meer plasmedicatie om het vocht nog beter en sneller af te kunnen voeren en Mies moet elke dag een beetje meer bewegen.Mies zijn benen gaan de lucht al in !!!!en Mies zwaaide (met zijn vingers)gisteren voor het eerst naar Dennie en die kreeg dikke knipogen.Super om te zien!!!Mies was blij dat we er weer waren.Mies zijn HB was een beetje laag door al dat bloedafnemen dus hij kreeg een zakje bloed.Voor de rest doet Mies het eigenlijk wel goed we moeten alleen nog even geduld hebben.

X Els,Dennie en Annet

9 opmerkingen:

 1. Hallo Els,Annet en Dennie,
  Super om te lezen hoe nu gaat met Michel!! Vooral het contact met Dennie zal iedereeen goed doen! Het zal vooral een kwestie van geduld zijn maar we kijken elke dag of er weer wat nieuws van jullie te zien is!! Hou vol we denken aan jullie!!!
  Groeten van Jan maar ook van Bas Niels Ron Marcel Yada en Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mies
  wat heerlijk dat je voor uit ga
  al zijn het kleine stapjes
  Wij blijven op de hoogte via web site,
  die Annet keurig bij houd
  en de S.M.Sjes van Niek
  wij blijven duimen voor een goede afloop.
  Gr. Tante Rie en Ome Theo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve allemaal. ook al zijn het kleine stapjes. hij gaat vooruit. alle beetjes helpen en ik hoop mijn duimen en kaarzen ook. ik blijf duimen draaien en kaarsjes branden. gr elly melk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn om te lezen dat hij kleine stapjes vooruit gaat, tja geduld is een schone zaak zegt men al is het voor Michel denk ik heel moeilijk je wil zo graag meer doen dan alleen maar liggen, maar het zal uiteindelijk beloond worden ;)

  Jammer van de beademing maar ook die tijd gaat komen dat die daar vrij van is...

  KOP OP Michel je kunt het stapje voor stapje kom je er wel....
  En natuurlijk ook voor de familie die hebben het nu ook zwaar sterkte...

  Groetjes Janetta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als het dan ook wat beter gaat, wil je eigenlijk meteen weer teveel....Wel onwijs logisch, want jullie hebben al best veel geduld gehad...!! Maar het blijft heerlijk om te lezen dat hij nog steeds, ook al zijn het kleine stapjes, vooruit gaat, super!!
  En wat zal het mooi zijn om het contact tussen hem en Dennie te zien...Dat zal iedereen vast goed doen!! Hou jullie weer taai daar, en een dikke zoen voor jullie allemaal!!

  Liefs Mo, Jack, Tess en Fien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,hoi,
  Wat super om te lezen dat Mies en dennie contact hebben !!
  Dat zal Dennie ook goed doen denk ik,
  Het moet vast fijn zijn hem weer ff om jullie heen te hebben daar in Groningen !
  Nou, spreek je weer snel Annet,en iedereen daar de groetjes van ons,

  groetjes Dennis, Joyce en de meiden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja geduld is wat. maar het komt allemaal al met
  kleine stapjes. Jullie hebben wel nog een weg te gaan. Maar het komt goed. Iedere stap is er een. Ben nog steeds aan het duimen.
  groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pffffff geduld is heel moeilijk. Fijn voor Dennie dat contact....en voor jullie ook natuurlijk. Succes nog en die kleine stapjes zijn gelukkig nog steeds veel omhoog.

  Kus Dik en Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jordy en Marieke31 oktober 2011 om 07:06

  Het blijft ongelooflijk dat Mies het toch maar weer zo goed doet. Natuurlijk gaat het niet vanzelf allemaal en zijn de stappen klein, maar toch...

  Groetjes Jordy, Marieke en Milan

  BeantwoordenVerwijderen