maandag 24 oktober 2011

Maandag 24 Oktober

Jeetje het is alweer de veertiende dag dat Mies op de IC ligt.
Weer een rustige nacht en dag gehad met weer kleine stapjes vooruit. De laatste drain is er vanmiddag uit gegaan top.Vanmorgen geoefend om zonder hulp van de beademingsmachine te ademen maar dan is 5 minuten al erg lang dus gauw maar weer wat hulp.Na een weekend vol mannelijke broeders vandaag weer vrouwelijke zusters dat viel gelijk op want Mies zijn lippen waren ingesmeerd met labello die mannen letten daar niet zo op!!!!!! Dus ik vroeg aan Mies lekker die labello hij knikte Ja ik lachen want hij houdt helemaal niet van labello. Mies was erg moe vandaag dus we hebben hem lekker met rust gelaten.Voor de rest geen bijzonderheden.

X Els en Annet

6 opmerkingen:

  1. he top zeg dat het zo snel toch wel heel goed gaat met mies. lekker he! voor jullie en mies ook natuurlijk dat er wat contact is nu. toch een soort van communicatie tussen hem en jullie. heerlijk te zien dat je vooruit gang boekt. sterkte en ik blijf jullie volgen en ik blijf duimen natuurlijk. gr elly melk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jordy en Marieke24 oktober 2011 om 21:33

    wat is het toch een karaktermannetje. Fantastisch om te lezen dat hij toch wel met stapjes vooruit gaat. Als je dat vergelijkt met anderhalve week geleden dan is het toch letterlijk een wereld van verschil.

    Hopelijk gaat het communiceren eerdaags ook wat beter en kunnen jullie weer wat met elkaar praten.

    Groetjes Jordy, Marieke en Milan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dus hij heeft straks lekkere zachte lippen om te zoenen.
    Maar met beademing wordt dat nog een beetje lastig.
    Gelukkig dat hij weer een drain kwijt is.
    Morgen weer proberen zelf te ademen?

    Welterusten.

    Groetjes Alida

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Da's goed nieuws dat de laatste drain eruit is gegaan,nu met kleine stapjes vooruit. Zet 'm op Mies.

    Grtss Hans.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel goed zulke berichten!! Hij komt er wel! Al is het met kleine stapjes. Wens hem Sterkte en Beterschap van ons! X Els & Ruurd

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn om te horen dat het met kleine stapjes vooruit gaat en er weer een drain uit is... Tja labello net wat Alida zegt straks heerlijke zachte lippen om mee te kussen ;)

    Sterkte maar weer vanaf deze kant ;)


    Groetjes Janetta

    BeantwoordenVerwijderen