dinsdag 25 oktober 2011

Dinsdag 25 Oktober

We hadden vanmiddag weer een gesprek met de arts en die is erg tevreden.Ze bouwen de beademing af en we hopen dat in korte tijd dat de beademing eraf kan.De bacterie die hij had is weg ze blijven hem er nog wel antibiotica voor geven zodat ze er zeker van zijn dat deze echt weg is.De morfine is er nu helemaal af.Mies ziet dingen die er niet zijn dus daar krijgt hij wat tegen zo nodig.De nieuwe long en zijn hart doen het nu erg goed nu is het weer afwachten als Mies weer helemaal zelf moet ademen wat er dan gebeurd.Mies zat net weer met zijn bed rechtop morgen gaan ze proberen om Mies zelf op het randje van zijn bed te gaan zetten ben erg benieuwd hoe dat zal gaan.Voor de rest is Mies rustig en af en toe alweer wat eigenwijs!!!!Het communiseren blijft lastig.

X Els en Annet

5 opmerkingen:

 1. Wat moet het lekker zijn dat er zoveel vooruit gang geboekt wordt. heerlijk zeg. ik breng trots op mies. succes morgen. ik ben benieuwd hoe het gaat. gr elly melk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat gaat de goede kant op,wat zal dit een heerlijk gevoel voor jullie zijn.
  iedere dag een stapje verder.

  mies zet hem op.

  groetjes jeanet transmaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat fijn te horen. kleine stappen vooruit. welke afdeling ligt hij, stuur ik een kaartje naar hem
  liefs christa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, wat een goed nieuws allemaal! Heerlijk! Jullie hebben vast heerlijk geslapen vannacht!
  Dikke kus voor jullie van ons!
  Liefs Sibo, Amanda en ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. elke dag lees ik even je berichtje Annet. Ik zit hier nu met heerlijke croissants uit de bakkerij en moest aan je denken. Gelukkig dat het de betere kant op gaat, stapje voor stapje. Zet hem op alle bij.

  Marleen JG en Nout

  BeantwoordenVerwijderen