maandag 7 maart 2011

We zijn er weer.

Het heeft even geduurd voor ik weer wat heb geschreven, maar het gaat al weer heel wat beter dan vorige week. De AB en Pred doet zijn werk prima. Wel nog wat hoesten en dat heeft tot gevolg dat er toch wel wat sputum omhoog komt. Goed natuurlijk want je moet toch van die troep af. Mijn suiker is wel lekker aan het schommelen en moet ik dus goed in de gaten houden en af en toe bij spuiten.
Goed weekend gehad. Vrijdag met frans en de jongens en Anet en Dennie naar Pa geweest. Het was de verjaardag van Mam en zoals de meesten wel weten de eerste na haar overlijden. Het was dus belangrijk voor ons om bij pa te zijn. Het was erg gezellig en hij had het weer prima voor elkaar.
Zaterdag hadden we een familie-rustdag. dennie was helemaal aan het labbere end omdat hij vrijdag om 1 uur `s nachts naar bed ging en om 8 uur weer naast mijn bed stond te springen. Dus dat betekende hangen op de bank onder een dekbed en heel rustig aan doen. Mooi op tijd naar bed, 8 uur ! Zondag was hij weer het ventje en gingen we met veel plezier naar Maaike haar verjaardag. Daarna zijn we nog even bij de voetbal van het 4de. Hier werden we niet vrolijk van!!!! Daarna naar huis en eredivisie live gekeken.
Vanochtend waren we helemaal uitgerust en kunnen dus met een goed gevoel een nieuwe week in gaan. Dinsdag onze trouwdag, 11 jaar alweer. Woensdag de 8ste verjaardag van Dennie. Dan ben ik tot 12 uur thuis en als Dennie dan uit school komt ga ik richting UMCG. Pieter brengt me weg en zal dan om ongeveer 2 uur het ziekenhuis in lopen. Donderdag wordt de PEG-sonde ingebracht, dat zal wat zijn , dan kunnen we er aan werken om de 50 kilo weer eens te zien op de weegschaal. waarschijnlijk mag ik dan vrijdag weer naar huis. maar dat weet je nooit en zeker niet met mij. Het is wel vaker zo geweest dat je voor een paar daagjes heen zal maar dat het uitliep op enkele weken. Hier gaan we niet van uit en rekenen er dus op dat ik vrijdagavond thuis op de bank zit. Al met al dus een leuke en spannende week.
Ik weet nog niet of ik mijn laptop mee neem naar het ziekenhuis. het is namelijk best wel een gesleep en dat voor die 2 nachtjes. Maar ik zal proberen om jullie toch op de hoogte te houden. Als het niet zo is lezen jullie het zeker zaterdag.
Voor nu de groetjes en je mag natuurlijk altijd langs komen in het UMCG, afdeling D3VA. Kamer weet ik nog niet.
Groetjes Mies.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Michel,Ik ben blij dat 't wat beter met je gaat nu. Ik ben al 'n poosje op je blog aan 't gluren. Wij hebben vroeger samen in het St. Elisabeth gelegen toen we klein waren (1980?)Ik Heb ook CF. Wens je heel veel succes met je PEG! Groetjes van Sandra (destijds uit Noord-Scharwoude)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb je ook een blog en zo ja waar?
  ik kan het me even niet voor de geest halen hoe en wat van vroeger. had je ook Dr. Schilte?
  groetjes mies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Ik had ook dr. Schilte en jij lag samen met 'n andere jongen op één kamer toen Ik er was. Was toen m'n enige opname. Toen ik 'ns van 'n onderzoek terug kwam hadden jullie 'n plastic duizendpoot in m'n bed gestopt :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh en nee Ik hou geen blog bij over m'n ziekte. Maar je mag me mailen als je wilt weten hoe 't met me gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Mies,
  Van harte gefeliciteerd met je trouwdag(11 jaar en dat met carnaval) en alvast met de verjaardag van jullie zoon!
  Sterkte in de strijd als je weer naar Groningen moet maar met jouw optimistme moet dat wel lukken!
  Hou je taai Mies groeten Jan B

  BeantwoordenVerwijderen