woensdag 23 februari 2011

PEG is in zicht.

Gister werd ik gebeld door het UMCG. De PEG kan geplaatst worden en wel op 10 maart.Dat betekent dat ik 9 maart word opgenomen. Welke datum???? vroeg ik. Nou , 9 maart, zei ze. Dan is Dennie jarig en hij zal het wel leuk vinden als ik er ben dan. Dus had ik afgesproken dat ik pas `s avonds aan zal schuiven op D3VA. Dat was wel goed vertelde ze mij. Maar vannacht nog even liggen denken natuurlijk en toen kwam ik tot de conclusie dat ik onder narcose wil en als ik er dan niet ben op 9 maart dan kan de anesthesist niet langs komen om mij te zien. En dat verteld mij dat of de operatie niet doorgaat of ik niet onder narcose kan. Dus met Annet overlegd dat het toch wel belangrijk is en ik dan toch maar woensdagochtend 9 maart richting Groningen vertrek. Er zal toch wel iemand zijn die Annet wil helpen met koffie en thee schenken in de middag??? Het is waarschijnlijk een opname van 2 nachten, maar dat is bij mij nooit zeker dus ik reken nergens op. we zijn wel blij dat het gaat gebeuren want ik ben nu echt een gratenpakhuis aan het worden. En als de PEG er dan in zit hoop ik toch wel een beetje snel richting de 50 kilo te gaan Daarna kijken we wel wer verder.
Vandaag hebben we Dennie verplaatst van slaapkamer. Nou ja we..... Annet eigenlijk. wat is het toch een kanjer. Ik moest een schroefje los draaien en was helemaal buiten adem dus mocht ik gelijk niets meer doen. Ja ik heb in mijn tempo een nachtkastje in elkaar gezet en deed daar net zo lang over als Annet over alle spullen overdragen.
Dus de eerste stap naar ruilen van kamer is gezet en gaan nu op naar stap 2, het inrichten van de speelkamer. Dat zal volgende week worden.
Zaterdag komt Leon bij ons om een mmoi wandje te maken achter onze boekenkast in de woonkamer. Nu staat de PC er in een hoekje en alle troep er omheen. Dus bood Leon aan om daar een rails te bevestigen waar we plankjes op kunnen leggen en dan de PC, Monitor en printer daar op te zetten. Wat natuurlijk een idee van mij had kunnen zijn maar ik kan het niet dus laat ik het de vaklui doen. Wat zal dat opknappen zeg, want het is echt een zooitje nu in de hoek van de kamer. We hopen dat het dan doorzet naar het hele huis zodat het op den duur toch weer wat georganiseerd er uit ziet op de Lindenlaan.
Tot zo ver weer een update van mij en de groetjes, Mies

2 opmerkingen:

  1. wat bedoel je met "We hopen dat het dan doorzet naar het hele huis "?????????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je weet nooit wat we nog tegen komen. En je weet dat als je een vinger geeft bij een van Straaten, dan pakken ze je hele hand.

    BeantwoordenVerwijderen