woensdag 4 januari 2012

Weer thuis !!!

Hallo allemaal hier ben ik dan weer eens.
En zoals iedereen intussen wel weet ben ik ontslagen uit het ziekenhuis. Wat een goed begin van 2012.

Met kerst ben ik een paar dagen naar huis geweest nadat ik opgehaald ben door een Limousine. Ja een echte, geregled door Christiaan Wit. Hij had wat schitterende vrienden van ons zo ver gekregen om mij met een limo te laten ophalen. Schitterend !!!!!




De kerst was ontzettend leuk om thuis te vieren, maar ik lag ook weer heerlijk in het ziekenhuisbed bij te komen van 3 vermoeiende dagen.

Toen nog een weekje met allerlei onderzoeken om te kijken of ik echt wel met ontslag kan. En ja hoor zaterdag 31 december 2011 mocht ik met ontslag. Ik naar huis met 1 nieuwe (2de hands) long en een holte extra. We hadden op D3VA afgesproken dat ik de eerste paar jaar niet meer zou komen logeren.
Dat we de straat inreden had Annet geregeld dat er wat vrienden zouden staan om mij een welkom thuis te wensen. Wat een verrassing, en erg leuk. Ook Dennie was natuurlijk heel erg blij dat ik weer thuis kwam.

We waren om half 3 ongeveer thuis en om 6 uur ging de laatste weg. Iedereen had natuurlijk ook nog Oud & Nieuw te vieren. Wij zouden het met z'n 3tjes vieren maar mijn schoonouders kwamen gezellig bij ons. Ik ging toch even plat van half 10 tot half 12 omdat ik het niet meer trok. En toen was het dus wel lekker voor Annet en Dennie dat Joop en Els er waren. Even vuurwerk kijken en een champagnetoost op een heel goed 2012 waarna we om half 2 naar bed gingen.

Vanaf 01 Januari komt de thuiszorg elke dag om de gazen die in de holte zitten, te verschonen. Dit zal doorgaan totodaat de holte helemaal droog en schoon is van binnen. Dit kan enkele maanden duren maar het ziet er allemaal goed uit. Hopelijk heb ik de thuiszorg niet lang nodig, hoe blij ik ook met ze ben.

Nu is het dus de bedoeling dat ik alles op eigen kracht ga doen maar dat valt nog vies tegen. Ik ben toch nog flink naar de klote als ik een tijdje sta of rechtop zit. Het lijkt dan wel alsof er een groet massa op mijn buik drukt en de pijn bij de holte neemt dan toe. Dan toch even naar bed en rustig liggen. Natuurlijk vallen mijn ogen dan ook soms dicht, lekker hoor.
Ook heb ik een rollator via de thuiszorg gekregen. Dit omdat een rondje om het blok huizen nog te ver is zonder. En nu kan ik er toch een beetje op uit.
Vanaf volgende week ga ik ook weer naar de Fysio en hoop dat ik dan snel wat conditie op doe om weer een beetje het dagelijkse leven weer op te pakken.

10 januari moet ik terug komen in het UMCG voor controle en hoop dat ik dan een longfunctie mag blazen omdat we toch wel nieuwsgierig zijn hoe het er voor staat. Daarna is het de bedoeling dat we eerst eens in de 2 weken op controle gaan en dat dan langzaam afbouwen naar eens in de 3 maanden.

Dit was het weer even en hoop dat iedereen weer een beetje op de hoogte is. Waarschijnlijk volgende week dinsdag meer.

Groetjes Mies.

10 opmerkingen:

  1. hoi Michel
    Dat is n heel goed begin van 2012,je bent weer lekker thuis en doe het maar rustig aan.Ik blijf je volgen doe Annet en Dennie de groeten en ik vergeet nog te zeggen n heeeeeeeeeeeeel gezond en gelukkig 2012.
    grtjes Ap en Tiny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie thuiskomst en wat een mooi begin van een nieuw jaar, ik wens jullie alle drie alle goeds voor 2012 en al die jaren die nog gaan volgen...

    Geniet ervan ....

    Liefs Janetta

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WELKOM THUIS MICHEL!!!
    Een goed herstel en een goed jaar voor jullie drieën.
    Groetjes vanuit Wanssum,
    Jan en Petra, John en Nynke Wijers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk Mies lekker weer op je ouwe vertrouwde plekje bij Annet en Dennie héél véél gezondheid liefde en geluk voor jullie in 2012

    Liefs Ome Dick & Tante Jany

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, hoi,
    Wat een mooi bericht!! Ik heb het met tranen in mijn ogen zitten lezen! Ja, het is nog een strijd, maar die strijd is het waard, elke dag een stapje erbij en dan kom je er ook ;).
    geniet maar lekker en denk om jezelf.
    groetjes Irma (HHW)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hé joh.
    Wat een geweldiog nieuws. Kom ik terug van mijn kerstvakantie en blijk je in eens weer thuis te zijn. Top joh. En nu alleen nog maar vooruit kijken hè.
    Groetjes, Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig, wat een mooie momenten heb jij meegemaakt.
    En oud&nieuw lekker thuis uitzitten.
    Logisch dat je nog snel brandhout bent als je lang zit of in beweging bent.
    Maar dat gaat vast elke week wat beter.
    Voor nu begint 2012 voor jou/jullie zeer positief!!
    Houden zo.

    Groetjes van Alida

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi bericht, geweldig.
    Voor jullie en een goed begin van een nieuw jaar.
    Heel veel geluk en lekker genieten,

    groetjes Tilly (www.rienlongfibrose.blogspot.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat zijn nog eens mooie berichten ,echt super voor je (jullie) .
    Nu heerlijk gaan genieten , maar dat zal vast wel lukken.
    Groetje Jip

    BeantwoordenVerwijderen